Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zamotana katana

randka po latach - w co sie ubrac?

Polecane posty

Go艣膰 zamotana katana

Hej, mam pytanie... zbliza sie randka... (na randce nie bylam... 艂oho艂... nawet nie pamietam ile czasu) Jest ona bardzo specyficzna... nie wiem czy dobrze zostane tu zrozumiana... spotkam sie z muzykiem... troche nawiedzonym... takim mnichem wrecz... troche medytuje i takie tam... wiec w odbiorze jest zupelnie inny niz faceci ktorych dotychczas spotkalam... on najczesciej chodzi ubrany w jeansy, jakies porz膮dne buty i albo koszula biala, albo jakis sweterek 9nie obcisly ale ten nie super luzny), korale (indyjskie chyba) - ogolnie rzecz biorac - taki zwyczajny czlowieczek i w co ja sie do cho**ry mam ubrac. ja na co dzien jestem ubrana dosc klasycznie i elegancko - ale nie chce wygladac przy nim jak strojnisia... szafa mi peka w szwach wiec mysle ze nic nie trzeba bedzie kupowac - tylko chodzi o pomysl! cos zeby czuc sie wygodnie, naturalnie ale jednak DELIKATNIE uwodzicielsko... bo nie chce byc zbyt odwazna (on raczej skromniutki) BLAGAM HELP!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zamotana katana
up up!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 123 gonisz Ty
moze cos w stylu boho? hippie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bara bara na wagarach
yyy a boho? to co to? takie hippie? 艂omatko... to akurat w tym stylu nic nie znajde w swojej szafie:/ no ale jesli bedzie jakas fajna opcja to moze cos kupie.. ech cos jeszcze? jakies jeszcze propozycje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bara bara na wagarach
Gdyby co to ta zamotana to ja :) hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magia123
mo偶e jaka艣 fajna sp贸dnica za kolanko, nie elegancka, tylko taka bardziej zwiewna w jakie艣 kwiaty frendzelki czy co艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magia123
i do tego jak膮艣 bluzk臋 w jednym kolorze, i fajne du偶e korale zwi膮zane w supe艂ek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magia123
albo... jeansy p艂askie buty typu balerinki i fajna tunika np luzna koszula za ty艂ek 3/4 r臋kaw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtzu
dzinsy dobrej marki ladne sportowe buty,podkoszulka z dekoldem na to pod kolor ladna kamizelka w drobne koraliki i krysztalki,widze w kolorach bez braz zloty,ladnie sportowo elegancko i sexy,ladna torebka LV sportowa i jestes gotowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotana katana
rtzu: przesadzilas chyba troche... sportowych butow nie posiadam ;) ale musle ze o tej porze roku to albo japonki albo botki - zobaczymy jaka bedzie pogoda... ale fakt - jeansy i sexy podkoszulka... do tego zaloze moj ukochany "naszyjnik" DIY albo (rowniez DIY) bransoletka zielona - tylko musialabym pomyslec co na dekolt :) torebka LV - dla mnie zenada... ale jakas workowa ze skory lub sportowa kopertowka - no moze moze... calkiem niezle kombinujesz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berbe膰123
jesli bedzie cieply wieczor to nie ma co sie grzac w dlugich porach - mysle ze wtedy jakies krotkie spodenki, luzna bluzka - ale niekoniecznie podkoszulka... zalozylabym cos luznego z zabudowanym w miare dekoltem i jakies wdzianko.. albo kurtka jeansowa albo marynarka w miare sportowa... a co do tego? jak najwygodniej... mysle ze sandalki... do tak skompletowanego sportowo luznego stroju - dla zlamania takiego looku zaloz jakis fajny wisiorek :) i po sprawie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patatajka...
ale fajne.. musze poszperac w ciuchach co mam... a co moglabym dokupic... bardzo fajne stylizacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamotana katana
艂e jesuuuu wszystkie sa piekne - i w sumie w sam raz na obecna pogode :/ hyh super dziekuje bardzo!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fana beria
zainspirowaly mnie te stroje - swietne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 listonoszka
martaa :)) o matko... to nawet nie tylko na jesienna randke.. ale nawet na co dzien... pieknosci... super stylizacje

Udost臋pnij ten post

Polecam spodnie i zwiewn膮 klasyczn膮 koszuk臋,tak膮 subteln膮, dodaj jakie艣 klasyczne dodatki i b臋dzie super!

Udost臋pnij ten post