Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamotana katana

randka po latach - w co sie ubrac?

Polecane posty

Gość zamotana katana

Hej, mam pytanie... zbliza sie randka... (na randce nie bylam... łohoł... nawet nie pamietam ile czasu) Jest ona bardzo specyficzna... nie wiem czy dobrze zostane tu zrozumiana... spotkam sie z muzykiem... troche nawiedzonym... takim mnichem wrecz... troche medytuje i takie tam... wiec w odbiorze jest zupelnie inny niz faceci ktorych dotychczas spotkalam... on najczesciej chodzi ubrany w jeansy, jakies porządne buty i albo koszula biala, albo jakis sweterek 9nie obcisly ale ten nie super luzny), korale (indyjskie chyba) - ogolnie rzecz biorac - taki zwyczajny czlowieczek i w co ja sie do cho**ry mam ubrac. ja na co dzien jestem ubrana dosc klasycznie i elegancko - ale nie chce wygladac przy nim jak strojnisia... szafa mi peka w szwach wiec mysle ze nic nie trzeba bedzie kupowac - tylko chodzi o pomysl! cos zeby czuc sie wygodnie, naturalnie ale jednak DELIKATNIE uwodzicielsko... bo nie chce byc zbyt odwazna (on raczej skromniutki) BLAGAM HELP!

Gość zamotana katana
up up!!

Gość 123 gonisz Ty
moze cos w stylu boho? hippie?

Gość bara bara na wagarach
yyy a boho? to co to? takie hippie? łomatko... to akurat w tym stylu nic nie znajde w swojej szafie:/ no ale jesli bedzie jakas fajna opcja to moze cos kupie.. ech cos jeszcze? jakies jeszcze propozycje?

Gość bara bara na wagarach
Gdyby co to ta zamotana to ja :) hehe

Gość magia123
może jakaś fajna spódnica za kolanko, nie elegancka, tylko taka bardziej zwiewna w jakieś kwiaty frendzelki czy coś

Gość magia123
i do tego jakąś bluzkę w jednym kolorze, i fajne duże korale związane w supełek

Gość magia123
albo... jeansy płaskie buty typu balerinki i fajna tunika np luzna koszula za tyłek 3/4 rękaw

Gość rtzu
dzinsy dobrej marki ladne sportowe buty,podkoszulka z dekoldem na to pod kolor ladna kamizelka w drobne koraliki i krysztalki,widze w kolorach bez braz zloty,ladnie sportowo elegancko i sexy,ladna torebka LV sportowa i jestes gotowa

Gość zamotana katana
rtzu: przesadzilas chyba troche... sportowych butow nie posiadam ;) ale musle ze o tej porze roku to albo japonki albo botki - zobaczymy jaka bedzie pogoda... ale fakt - jeansy i sexy podkoszulka... do tego zaloze moj ukochany "naszyjnik" DIY albo (rowniez DIY) bransoletka zielona - tylko musialabym pomyslec co na dekolt :) torebka LV - dla mnie zenada... ale jakas workowa ze skory lub sportowa kopertowka - no moze moze... calkiem niezle kombinujesz ;)

Gość berbeć123
jesli bedzie cieply wieczor to nie ma co sie grzac w dlugich porach - mysle ze wtedy jakies krotkie spodenki, luzna bluzka - ale niekoniecznie podkoszulka... zalozylabym cos luznego z zabudowanym w miare dekoltem i jakies wdzianko.. albo kurtka jeansowa albo marynarka w miare sportowa... a co do tego? jak najwygodniej... mysle ze sandalki... do tak skompletowanego sportowo luznego stroju - dla zlamania takiego looku zaloz jakis fajny wisiorek :) i po sprawie...

Gość patatajka...
ale fajne.. musze poszperac w ciuchach co mam... a co moglabym dokupic... bardzo fajne stylizacje

Gość zamotana katana
łe jesuuuu wszystkie sa piekne - i w sumie w sam raz na obecna pogode :/ hyh super dziekuje bardzo!!!!

Gość fana beria
zainspirowaly mnie te stroje - swietne

Gość listonoszka
martaa :)) o matko... to nawet nie tylko na jesienna randke.. ale nawet na co dzien... pieknosci... super stylizacje