Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuuuurczeee

czy ja dobrze ubieram noworodka ? PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość kuuuurczeee

witajcie w domu jest 26 stopni ciepła a moje ponad 2 tyg dziecko jest ubrane w body z krótkim rękawkiem i w skarpetki i przykryte pieluszka czy dobrze je ubrałam ?

Dotknij karku i tylnej strony ud. Ciepłe - daj sobie spokój. Chłodne - ubierz. Spocone - ROZBIERZ!

A po co skarpetki?? Ja bym tez niczym nie okrywała. Samo body z krotkim rekawkiem wystarczy.

Gość o tak o
jest chłodny wiatr?? bo u mnie jest też 26 stopni, ale wiatr chłodny - moja trzylatka ma na sobie krótkie spodenki i bluzkę z długim rękawem

Gość kuuuurczeee
jesteśmy w domu to nie wieje :)

Gość o tak o
aha, myslalam ze wychodzisz na zewnątrz :P nie no to spoko, ale skarpetki zostaw

Gość mamacóreczki
dobrze ja ubrałas al nei dawaj tetry :) jak bedzie miałej chlodniej to jej załóż skarpetki hmm moja żadko miała jak było tak ciepło :) czasami była tylko w pampersie i przykryta tetra :) teraz ma prawie 2 lata i zdrowa nie choruje nigdy jej grubo nie ubierałam by ją przegrzać

Gość ha ha ale jaja
dobrze ubralas. moj urodzil sie w czerwcu i od samego poczatku ubieralam go w body jak bylo goraco. raz zostawilam malego tesciowejto go przegrzala i tydzien z potowkami walczylismy na calym ciele:( az mi szkoda go bylo