Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Co macie w lodówce - MASŁO czy MARGARYNE?

Polecane posty

Gość tylko i wyłącznie masło
nawet do ciast nie daję margaryny tylko masło

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale jajajajaja
Broń Boże margarynę :O całe szczęście mam wspaniałą znajomą, która robi swojskie masła i twarogi, pychota, mówię Wam, nie ma nic lepszego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak bedzie lezala po operacji
ja tez bym wolala maslo ale boje sie o figure bo jkednak maselko tuczy :( dlatego wybralam margaryne roslinna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a margaryna nie tuczy? nie smaruj pieczywa tluszczem i juz. a do gotowanych potraw dodawaj malutko, tylko na smak :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Uwielbiam maslo
:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ojbiadawambiada
u mnie na przemian :Lurpak solony, Osełka 82%, masło wiejskie :p i tradycyjne MR ze słonecznikiem jest zawsze :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kicia bez misa
tylko i wyłącznie masło, 🌻

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
raz masło raz margarynę ramę.. dobra jest margaryna smakowita o zapachu chleba ale masło ogólnie szybko się kończy i jest drogie. W tym kraju chorym wszystko jest kosmicznie drogie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak można to jeść???
Masło roślinne ze słonecznikiem to nawet koło masła nie stało!!! To jest utwardzony olej roślinny, straszny syf, nie wolno tego jeść!!!!! Jedzcie prawdziwe masło, ale najlepiej tak jak pisze Konczita - nie tonami do chleba z serem czy wędliną, tylko na smak do potraw, którym masło znakomicie ten smak podbija!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Masło własnej produkcji,jestem w na tyle szczęśliwym położeniu,że kupuję mleko od gospodarza i robię własne masło.Ale chleba nie smaruję ,jeśli jest na nim wędlina.Smaruję wyłącznie i to bardzo cienko kanapkę np.z pomidorem,ogórkiem,białym serem.masłem(topionym) polewam pierogi ruskie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×