Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nad_ia

Problem z włosami

Polecane posty

Od wielu lat mam niesamowity problem z wypadającymi włosami. Wypróbowałam miliony suplementów , jednak w każdym czegoś brakowało, w jednym nie było jodu, który jest niezmiernie ważny w produkcji hormonów tarczycy, co przekłada się na jej działanie ( i stan włosów) a przede wszystkim w wielu był ALBO SAM KRZEM, albo sam skrzyp. Jak wiadomo zawartość krzemu w skrzypie jest znikoma więc bardzo doceniam połączenie w waszym produkcie skrzypu i krzemu uzyskiwanego z innych, bardziej wartościowych o ten produkt, roślin. Do tego w skład wchodzi wiele witamin i minerałów. Cena też jest zdecydowanie bardzo dobra, jakoś niesamowita a ilość idealna. Naprawdę po przetestowaniu setek produktów na włosy zdecydowanie jestem fanką megakrzemu,polecam!!!!!Mój problem zniknął.

Kiedy piszesz kryptoreklame, wysil sie bardziej. Pierwszy post pod tym nickiem i bardzo doceniam połączenie w WASZYM produkcie skrzypu i krzemu". Poza tym nie radze wkladac wszystkich problemow z wlosami do jednego wora. Mi nie pomagaly Waxy, Piloxidile, Megakrzemy i inne cuda. Pomaga jedynie wlasciwe nawilzenie wlosow, uzyskiwane roznymi metodami :) Ale nie przecze, sa jakies szanse, ze komus pomoze.

Faktycznie może przesadziłam,ale naprawdę nie chciałam robić żadnej kryptoreklamy.Pomyślałam,że jak mogę pomóc i polecić produkt który mi pomógł,to czemu nie.