Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelajdea

Komputer-pomocy!!

Polecane posty

Gość Adelajdea

Jak w temacie chodzi o komputer, problem wygląda następująco sam się włacza i wyłacza. Czasem zdąży dojść do ekranu pulpitu a niekiedy potrafi w kółko włączać się i wyłączać w kółko. Kilkanaście razy został już sprawdzony antywiurusami róznymi. Zaden niczego nie wykrył. Komputer jest stacjonarny, ma ok.4 lat wczesniej nie sprawiał większych problemów. Fakt, nigdy nie był formatowany. Sprawdziłam tez czy np.myszka może powodować jakieś spiecia, ale nie. Nie wiem czy to wina sprzętu czy może być jakaś inna przyczyna. Jeśli jest tu jakiś informatyk czy osoba która miała podobny problem to proszę o jakąś radę.

Gość mądrala nie wiadomo skąd
zmieniałaś w nim coś ostatnio?

Gość fwww
używasz win xp?

Gość erterteryrw
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1220738.html zrób tak, jeśli wywali ci niebieski ekran to przepisz co tam jest napisane i sprawdź sobie w google :D jeśli nadal będzie się restartował to pewnie przegrzewa ci się procek - odkurz komputer :D

Gość Adelajdea
Komputer został odkurzony, nie ma w nim ani grama kurzu. Nic w nim ostatnio nie zmieniała, zadnych nowych programów, zadnych instalacji czegokolwiek. Nawet zrobiłam porzadek wywalając programy ktorych nie uzywam ale to programy ktore raczej nie mogly miec nic wspolnego z jego działaniem. A sytem to windows xp. To ma jakies znaczenie? Dodam ze komp w ciagu minuty potrafi sie w kółko uruchomic i wylaczyc nie dochadząc do pokazania sie pulpitu z 20razy, a czasem jakby załapywał uruchamia sie podziała chwile, czasem nawet z 15, 20 minut i znów to samo od poczatku..;/

Gość Adelajdea
erterteryrw dzieki za linka, postaram sie tak zrobic tyle ze niekiedy, a nawet powiedziałabym ze prawie zawsze komp nawet nie dochodzi do momentu w ktorym mozna byłoby na nim cokolwiek zdziałać.

Gość Adelajdea
up:)

Gość sorex
A więc możesz mieć problemy z zasilaniem, możesz mieć walnięty dysk, możesz mieć wirusa w MBR, ale jeśli pokaże Ci się BSOD to powinien się znajdować w folderze Minidump, weź Go spakuj i wyślij na speedyshare i znajdź dobre forum komputerowe. I tam Cię poprowadzą...

Gość Adelajdea
zrobiłam tak jak było napisane w linku, czyli wyłaczyłam automatyczne uruchamianie sie po błędzie. W sumie niewiele to pomogło choć faktem jest ze komputer uruchomił sie i działał tak ze dwa razy po jakies 20 min. Z ta poradą na forum to bedzie problem, bo ja własciwie często nie zdaze po prostu otworzyc jakiejs konkretnej strony bo on od nowa zaczyna sie uruchamiać... Ale będe probowac.

Gość pomysłowy dobromir a la poland
JEBNIETY BIOS LUB PLYTA GLOWNA,MUSI MIEC SPIECIE NA PLYCIE