Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Niepewna

CZY KWAS FOLIOWY REGULUJE MIESIĄCZKĘ???

Polecane posty

Gość Pani Niepewna

Do 17-tego roku życia zawsze miałam nie regularną miesiączkę, później przez rok brałam tabletki anty, a gdy je odrzuciłam moja miesiączka znów zaczęła wariować. Czasem mam ją co 35 dni, czasem mam ją co 70 dni, czasem może troszkę krócej. Uciążliwe jest to okropnie bo jak tu zaplanować cokolwiek (basen czy nawet ciążę). Od tygodnia biorę kwas foliowy (codziennie jedną tabletkę rano) i dziś dostałam miesiączkę 35-tego dnia, więc w miarę regularnie. Cieszę się z tego okropnie bo chodzę po lekarzach i nikt nie może zapanować nad nią. Czy to możliwe że przez kwas foliowy miesiączka się reguluje? Proszę o odpowiedź.

bierz dalej ...powodzenia...ciaza napewno bedzie dobrze przebiegac...zrob lepiej test...dlaczego te gowniary sa takie tepe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poczytaj troche dziewczyny

Gość Pani Niepewna
Po pierwsze nie guwniara bo wcale nie pisze tam ze mam obecnie 17-ście lat! Po drugie zapytac zawsze można! A skoro to bzdura dla Ciebie to sie zamknij i nie czytaj! Gdybyś miałą takie problemy ze zdrowiem jak ja to sama byś się pytała!

Gość Pani Niepewna
* gówniara!

Gość Pani Niepewna
No to co się wyrażasz bezczelnie, prosił Cię ktoś o takie uwagi? no to się zamknij!

Gość Pani Niepewna
Z resztą TEMAT ZAMKNIĘTY jeśli ja mam z takimi ludźmi tu rozmawiać!

moze najpierw poczytaj w internecie jaki ma skladnik foliowy...jesli myslisz ze tylko ty masz takie problemy to sie mylisz, ja tez, ale z takiemi rzeczami chodzi sie do gin a i co do tej ciazy to naprawde jesli wspolzylas w ostatnim czasie to zrob test.

Gość Pani Niepewna
Nie współżyłam, a mój gin. powiedział "uznajmy ten okres za wybryk, żegnam" ;/

Gość ja nie mogę....
zmień ginekologa naprawdę. znajdź takiego który pomoże Ci wyregulować cykl. moja siostra miała inny problem bo krwawiła przez cały miesiąc ciągle i od lat bierze tabletki anty. ale moim zdaniem tu potrzebne są dokładne badania poziomu hormonów, pewnie tarczycy, usg macicy i jajników.

jesli masz tak ok 2-3 lata to jeszcze ok ale po 20-ku powinnas zaczac cos z tym robic..np tab na wyregulowanie ale takie na recepte