Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /Viktoria/

smutny problem

Polecane posty

Gość /Viktoria/

Właśnie dowiedziałam sie od dermatologa ze mam psychoze,bo poprosilam go zeby zrobił mi wymaz ze skóry glowy?:( poniewaz mam straszne problemy z włosami od kilku lat:( tez macie takich miłych lekarzy?

Gość Kilcia
A co konkretnie z tymi włosami?No może zmień lekarza?

Gość /Viktoria/
Zawsze mialalam gęste ,dlugie i b.grube wlosy jednak kilka lat temu cos zaatakowalo prawdopodobnie skóre głowy.W ciagu dwoch tyg. skrócily sie o polowe i strasznie wychodzą.Do dzisiaj mają caly czas taka sama dlugosc,jakby w ogole nie rosly i stały sie cienkie,kruszą sie na roznej dlugosci i mocno wychodzą.Robiłam wiele badan(hormonalne,tarczyca ,na poziom pierwiastków,itd-wszysyko wykazalo ze jest ok)Byłam u wielu lekarzy i przepisywali mi rozne beznadziejne maści.Ostatnio zrobilam sobie badanie komputerowe skory i wyszlo ze to prawdopodobnie grzybica.Dzisiaj znowu poszlam do lekarza i przedstawilam sytuacje i ze chce wymaz(dodam ze wczesniej zaden z lekarzy nie chcial mi zrobic wymazu)Powiedzial ze mam psychoze i nazwal mnie pania profesor:( a mi nie chodzilo o to zeby podwazac opinie lekarzy,po prostu jestem juz tym zmęczona:( boje sie ze jeszcze troche i zostane łysa:(

Gość Kilcia
No jedyne co mogę Ci doradzić to zmienić lekarza:)