Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbllaaggaamppoommooccyy

Kto powróży z tarota??

Polecane posty

Moja data ur 15.06.1990 Jego 21.06.1990 Czy będziemy jeszcze razem??

Gość van helsing
raczej nie wkurwiasz mnie już od jakiegoś czasu

Angelika Paweł Powiem tylko że rozstaliśmy się przez to że zachorował ma zaburzenia schizotypowe, Decyzja o rozstaniu była jego

Angeliko napisze tak :Twoj los jest we Twoich rekach..jezeli zechcesz poczekac na Pawla do przelomu roku to bedziecie razem..On jest mocna osobowoscia..zawsze sam radzi sobie ze swoimi problemami..To nieprawda co mi napisalas ze jest chory..jest po prostu zagubiony.Zla diagnoza powoduje ze tak sie zachowuje.Sam musi dojsc do tego, tzn sam uzdrowic swoje ego i on sam zechce byc z Toba..bo w glebi duszy teskni.W Twoim zyciu juz pojawila sie inna osoba,ktora probuje sie do Ciebie zblizyc.Otworz sie na swiat to dostrzerzesz swojego adoratora.Wybory w zyciu powoduja ze nie mozna jednoznacznie powiedziec czy bedziecie razem..Twoje zycie Ty dokonasz wyboru z kim bedziesz.. Pozdrawiam i powodzenia zycze:-)

Tak masz rację pojawił się już ktoś, kto troszeczkę mną zawirował, ale o Pawle nie zapomnę. Powiedz mi czy on nadal mnie kocha, czy planuje już coś z kimś innym?

Dziękuję ślicznie, dałaś mi nadzieję. To bardzo dużo dla mnie znaczy, ta nadzieja.

napisz do mnie na e mail i przeslij wasze zdjecie ..powiem wiecej. Jestem jasnowidzem.medium..tak bez widzenia aury malo wiem demoniquue8@prokonto.pl. jedno wiem ze jestescie oboje ze soba zwiazani czekam

Gość prawde prawicie kura
tarot słuzy do rozwiazywanie problemów a nie bawienia sie we wruzby kazdy doswiadczony tarocista to wie

Napisałam

To właśnie ja chcę rozwiązać problem, nie wiem co robić.