Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagamopomoc.........

przezedzenie wlosow, bardzo malo wlosow

Polecane posty

Hej. Mam bardzo duzy problem. Wlasciwie jest to moj kompleks odkad pamietam... mam bardzo malo wlosow, sa cienkie i przezedzone... od czubka glowy widac mi skore, tak jakbym byla lysa... sadze ze to jest genetyczne, bo nic jeszcze mi nie pomoglo, ani loxon, ani seboradin ani zadne witaminy. wcieram rozne odzywki i maseczki w skore glowy. Nie obciazam ich niczym..Ale nic nie pomaga, moze ktos byl w mojej sytuacji ? moze cos komus pomoglo ? szperam w internecie tyle czasu i nic... :( moze ktos ma tak jak ja.. zawsze chcialam miec duzo wlosow i jak patrze w lustro plakac mi sie chce... Najgorzej jest wsrod znajomych " o matko widac Ci skore, ty lysa jestes!" i ogladaja mi te wlosy.. a ja potem chodze i placze...

niech sie ktos wypowie... bo ja naprawde juz nie mam sily...

Gość blagamopomoc..............
czy jest tu kto ? halooo

Gość blagamopomoc..............
:(

Gość jkdfla
hej:) mam ten sam problem co Ty,jak zwiaze włosy w kitke,to sa na grubosc dosłownie wskazujacego palca:o.Ostatnio fryzjerka poleciła mi picie pokrzywy i wiesiołka i powiem Ci widze poprawe, a uwierz mi,ze probowałam juz chyba wszystkiego,jesli chodzi o włosy;)

Autorko tematu - jezeli masz taka mozliwosc poszperaj w sklepach z indyjskimi kosmetykami. Oni maja tam roznego rodzaju olejki. Najlepszy jest czysty olejek kokosowy. Wetrzyj go w skore glowy, zrob sobie masaz glowy i idz spac. Rano umyj jak zwykle. Pij napar z pokrzywy. Nie stosuj suszarki i prostownicy/lokowki. Po prostu daj wlosom odpoczac. A jesli i to ci nie pomoze, to przykro mi, ale chyba bedziesz musiala wybrac sie na przeszczep wlosow. W klinice na pewno zrobia ci to porzadnie, lecz jednak koszta sa duze. Moj znajomy lysial od czola i zrobili mu przeszczep wlosow. Teraz ma czupryne! :) Powodzenia

Gość aha i achhhhh
nanoguard B, jeśli jeszcze sprzedają. Do wcierania. Mi pomógł. Wcześniej kupowałam 2 razy to nanogaine, ale teraz już go nie mają bo nie mogę znaleźć. http://www.nanogen.pl/wypadaniewlosow.html

A wychodzą Ci? Bo mi od jakiegoś czasu bardzo wychodzą i dostałam Loxon i jeszcze jeden płyn, wcieram już miesiąc i nic...

Gość blagamopomoc..
byl taki czas ze po prostu mi wypadly... po przebudzeniu na poduszce lezaly pęki wlosow, w umywalce kolejne... przy czesaniu juz nawet nie mowie. Wypadly raz i juz wiecej nie odrosly nowe w ich miejsce... :(

Gość blagamopomoc..
tym bardziej mam ciemne wlosy wiec moja bialytka skore glowy strasznie widac, te przeswity sa straszne, widac to na kazdym zdjeciu... na imprezy czy wesela musze doczepiac wlosy bo nic by mi fryzjreka z nich nie zrobila... nawet na ostatnie wesele musiala mi zalozyc opaske bo tak bylo widac lyse placki :(

Gość blagamopomoc..
zastosuje sie do waszych rad, w ogole dziekuje za nie... ale watpie zeby cos mi pomoglo, taki to juz moj los :(

Wspolczuje ci :( No niestety, taka ta matka natura jest czasem nieznosna i jednych obdarza gesta czupryna a innych rzadzizna :/

Gość blagamopomoc..
no musze sie chyba z tym pogodzic, bo stosowalam juz wszystko co mozliwe, najbardziej boli mnie jak znajomi mi docinaja "ale ona ma malutko tych wloskow nie?" nawet nbie wiedza jak mi jest przykro... przeciez ja to dobrze wiem a oni mnie tak doluja... chcialabym miec ladne wlosy ale niestyety..

Gość aha i achhhhh
ja jeszcze rzepe czarną tarłam co 2 dni i wcierałam na noc, piekło jak diabli na początku, ale zaczęły mi odrastac

Gość blagamopomoc..
moze sprobuje jeszcze tej rzepy, zrobie wszystko zeby odrosly

Gość do dermatologa
i endokrynologa bo łysienie to wina zaburzenia hormonów tarczycy lub płciowych

Gość blagamopomoc..
przejde sie i tam... chociaz mama mi mowi ze chocbym nie wiem co robila to nie odrosna bo taka moja"uroda"...

Gość gołębiożerca
Możesz doczepiać, albo po prostu obciąć na krótko- myślałaś o obcinaniu? Miałam koleżankę z rzadkimi włosami, jak sama mówiła, obcinała na krótko i bardzo fajnie wyglądała, nawet nie zauważyłam że ma jakoś rzadsze od innych.

Gość blagamopomoc..
oj nie.... nie cierpie krotkich wlosow, zle bym sie czula... moze i nie rzucal by sie az tak bardzo ten brak wlosow ale nie obetne... po prostu mi ne pasuja, poki co wcieram seboradin w ampulkach. opakowanie juz zuzylam mialo byc widac pierwsze efekty po zuzyciu opakowania ale nic nie ma poprawy, liczylam chociaz na meszek... ale nicZ:(

Gość certfikowani
Z problemem cienkich włosów może pomóc Ci lekarz medycyny estetycznej. Może warto się wybrać do jego gabinetu po poradę.

Gość Agagaga32
spróbuj sprayu volume hair plus http://volumehair.pl, u mnie to tak idealnie działa że nie zamienilabym na nic innego!

Gość gość
fajny ten spray, poczytam sobie o tym bo bardzo ciekawe

Gość Igor89
Ja od młodych lat borykałem się z problemem wypadających włosów,wmawiałam sobie że to rodzinne bo tato w młodym wieku miał zakola ale ja nie mogłem się z tym pogodzić i tak na prawdę wstydziłem się że już mam zakola mając 20 lat tak więc próbowałem różnych tabletek,szamponów i nic aż kolega polecił mi Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl i tak zacząłem go stosować i z każdym tygodniem widziałem poprawę;) Polecam każdemu kto ma problem z wypadaniem włosów czy nawet siwieniem ;) bo on również poprawia koloryt włosów ;) choć sam byłem zaskoczony że to jest możliwe to sam się o tym przekonałem;)