Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madagadyia

Czy mnie przyjmą?

Polecane posty

Gość Madagadyia

Jestem z wykształcenia nauczycielam ale nigdy nie pracowałam w zawodzie. Wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko pomocy nauczyciela i pani zadała mi pytanie czy pracy tej nie uważam za gorszą bo mam kwalifikacje na nauczyciela. Wybrnęłam tak, że stwierdziłam, że nie mam doświadczenia w zawodzie i to może być dobry początek, popatrzę jak pracują doświadczeni nauczyciele a jak będe miała możliwośc to sama coś poprowadzę. Rozmowa była bardzo miła. Nioe chciała omówić kwestii finansowej powiedziała, że to dopiero po drugim etapie rekrutacji czyli po rozmowie z panią dyrektor gdzie będe musiała zabrać dyplom i suplement oraz zostanę przepytana z wiedzy. Powiedziała, że powinna się do końca tygodnia odezwać, a jak nie tzn , że nic z tego. Myslę, że wypadłam dobrze, ale gdyby jej zależało to chyba już dziś by zadzwoniła?

Gość Madagadyia
Jak sadzicie?

Gość van helsing
czarnuchy opanują europe

Gość Madagadyia
Chyba nikt dziś nie chce gadać

co to za stanowisko pomoc nauczyciela?? pierwsze slysze o czyms takim ale mysle zepomimo btraku doswiadczenia maz szanse

Gość lilijon
moze jeszcze zadzwoni, spokojnie, dopiero wczoraj bylas:)

Gość gocha ma focha
pomoc nauczyciela pracuje w przedszkolu i , jak sama nazwa wskazuje, pomaga nauczycielowi. Dziwne macie tam rekrutacje, kiedy ja zatrudniałam się do pierwszej pracy jako nauczyciel wychowania przedszkolnego nie miałam nawet rozmowy kwalifikacyjnej :P i pochwalę się, że byłam jedną z lepszych pracownic, pani dyrektor tak powiedziała hehe. A czy cię przyjmą?? Nie wiem :P