Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona9

Ginekolog mężczyzna czy kobieta ?

Polecane posty

Gość Zielona9

Mam 18 lat. Od pewnego czasu mam przykra dolegliwość swedzenia w okolicy miejsc intymnych. Chce iść do ginekologa, ale nie wiem czy wybrać się do kobiety czy mężczyzny? I jak wygląda pierwsza wizyta ? Jakie będą zadawane mi pytania -

Witaj. Jak dla mnie decydowanie lepszy okazał się mężczyzna. Delikatny miły spokojny. Z kobiety nie byłam zadowolona... A co do samej wizyty to na początku zada Ci kilka pytań dotyczących daty pierwszej miesiączki jak i taj ostatniej, zapyta o przebyte choroby, o współżycie itp. Drugą częścią wizyty jest badanie przeprowadzone na fotelu trzeba się rozebrać od pasa w dół, lekarz wkłada palca do pochwy naciska brzuch, może też wykonać cytologie.

Gość Zielona9
Szczerze powiem że boję się strasznie tej pierwszej wizyty jak nie wiem co .. Planuje wizytę na 30stego sierpnia. Będę wtedy jakieś 2 dni po okresie. Czy to nie za wcześnie ?

Gość Zielona9
Dzięki za odpowiedź :* chyba naprawdę rozwiało to moje wątpliwości

Gość Zielona9
kto mi wsadzi chuja w pape??????????????????????????

Gość Zielona9
Ostatni post nie należy do mnie ! Ale ktoś jest żałosny. Żal.

Gość złośliwakocica
Dwa dni po okresie, to ciut za krótko. Jeśli lekarz zrobi Ci cytologię, może wyjść fałszywy wynik (nawet mikroskopijna niteczka krwi miesiączkowej wykaże...podejrzenie raka szyjki macicy:( ). Odczekaj, przynajmniej 4-5 dni i wtedy idź...:) Co do płci lekarza- ja swobodniej czuję się gdy bada mnie kobieta. Łatwiej mi się też zwierzyć z -nieraz-bardzo intymnych problemów...:O

Gość Bez hipokryzji prosze...
Julita20... Nie bylas zadowolona z kobiety? Bo jestes heteroseksualna. Wszystko jest OK :) No... moze nie do konca...

ja tez zdecydowanie wole mezczyzne. jest delikatniejszy i wyrozumialszy. do kobiet bardzo sie zrazilam - kiedys jedna lekarka wsadzila mi wziernik, zadzwonil do niej tel i poszla gadac na 5 minut, a ja z tym wziernikiem siedzialam....

Gość ginekolog kafeteryjny
Zdecydowanie wole facetów

Ja też polecam facetów. Byłam kiedyś u kobiety, na fotelu prawie płakałam z bólu. Mężczyźni są delikatniejsi.

Gość mamamama27
wszystko jedno jaka płeć - byle gin był fajny i sprawdzony!! ja chodze do kobiety - prowadziła mi też ciąże i robiła cc - super babka