Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdabcdabcd

szukam kobiet które miały podobną sytuacje

Polecane posty

Gość abcdabcdabcd

witam moja sytuacja polega na tym, że ostatnią miesiaczke miałam skąpą i trwala tylko cztery dni gdzie nigdy ponizej sześciu. zrobiłam test ciążowy trzy dni po krwawieniu, wyszedł negatywny, testu nie powtarzałam. objawów ciążowych w sumie nie mam, tylko dokucza mi huśtawka nastrojów i nie miałam śluzu płodnego w tym miesiacu a juz za tydzień powinnam dostać następny okres, jeśli nie jestem w ciąży. A i przedwczoraj zauwazyłam kilka małych czerwonych pryszczyków na brodawkach. Nie sądze żeby te wszystkie obiektywne objawy świadczyły o ciąży, zwłaszcza, że test wyszedł negatywny. a teraz do sedna. czy któraś z Was miała tak zeby test ciążowy nie wyszedł pozytywny w piątym tygodniu ciąży? chce zrobić małą sonde więc niech piszą i te dziewczyny które miały skąpe okresy i w ciąży nie były ;) Pozdrawiam Was wszystkie ;)

Gość ja tak mialam
mam zawsze miesiaczke 4 dni a mialam tylko dwa a w ciazy nie bylam zdarzyło mi sie tak kilka razy ale co jakis czas czasem sie tak zdarzy

Gość abcdabcdabcd
chcę żeby pisały obie grupy kobiet, bo przyda sie troche trzeźwego myślenia, wiem co to znaczy nakręcanie się na ciąże, a na każdą swoją sytuacje można znaleźć odpowiedź którą się chce usłyszeć i to na każdym forum (oczywiście mówię tu o zajściu w ciąże).

Gość abcdabcdabcd
zachęcam do odpowiedzi

Gość napiszę krótko..........
nie jesteś w ciąży a fakt, że @ była krótsza nie ma nic do rzeczy kobiecy organizm to nie szwajcarski zegarek i każdy cykl czy @ ma prawo być inna od poprzedniej tyle

Gość taka draka nijaka
Ja tak mialam i teraz mam coreczke.

ja tak miałam niedawno, iż zastosowałam tapletke escapele , bo był stosunek zez zabezpieczenia, potem dostałam okres 3 dni słaby, i teraz walczę z hustawka nastroju, jestem raz załamana raz szczesliwa jak diabli. mam już tego dosc! jak tylko dostane okres to pewnie zaczne brac taletki antykoncepcyjne zeby miec regularne okresy, bo te moje nastroje dobijaja mnie i najbliszych mi osób.

Gość abcdabcdabcd
ja nic takiego nie brałam. Może więcej Pań sie wypowie ?? ;)

Gość xol
kilka małych czerwonych pryszczyków na brodawkach.... plamienia...i teraz juz prawie 18 tc ;)

Gość abcdabcdabcd
dwie odpowiedzi na nie i dwie na tak ;) ktoś jeszcze ?? ;) wykluczam PgDn bo przyczyna jest ewidentna :)

Gość abcdabcdabcd
no Kobiety pisać pisać ;]

Gość abcdabcdabcd
może ktoś jeszcze napisze ?? ;)

Gość cyki cyki
A nie lepiej iść do gina albo na betę?

Mi baaaaardzo długo testy nie wychodziły , choc już wiedziałam, że jestem w ciąży - w dniu spodziewanej @ zrobiłam bete (z powodu inseminacji tak co do dnia wszystko) . Jeśli masz niski poziom hormonu ciążowego to test nie zawsze wykaże, szczególnie te mniej czułe. Teraz córka ma pół roku :) Ale równie dobrzemoga być to jakies zawirowania hormonów i poprostu jest duże opóznienie. Nie nakręcaj się w żadna strone, zrób bete najlepiej - koszt w końcu nie duży albo czekaj...

Gość Tak ja miałam
W tym mies.Na początku mies miałam dostać.1 dzieńi się opóźnił.Miałam mieć w czwartek dostałam w piątek wieczorem.W niedzielę już nic nie leciało,pon też czysto.We wtorek lekkie plamienie,środa nic i w czwartek też na brązowo poplamiłam przez chwilę.Teraz powinnam mieć płodne ale zero śluzu.Piersi bolą cały cykl.Ale testu nie robiłam.Tak jak piszesz mam wahania nastroju.Jestem spuchnięta jak przed @.Aleja to zwalam na pogodę...