Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Dawno tej piosenki nie słyszałam/em. Temat dla tych którzy chcą sobie

Polecane posty

Ten ostatni niedziel Dzięki za dobrą piosenkę . Haadia Jak chcesz .Ale jeżeli masz link to chętnie posłuchamy. Ja chyba wklejać linków nie mogę bo zaraz kody mi wyskakują .

Gość browser tester
George Michael - Careless Whisper najlpesza

ej, a może ktoś skojarzy tytuł piosenki, bo w Wideotece Dorosłego Człowieka oglądałem teledysk ale nie zapamiętałem tytułu i nie mogę tego znaleźć... zespół który to śpiewał nie wiem, lata 60/70, chyba któryś z brytyjskich zespołów rockowych z tamtych lat, w teledysku był taki stary nauczyciel, dział się w klasie

Ten ostatni niedziel Niestety, ale nie wiem . Chodź wydaje mi się że coś w głowie świta. Ale nie pomogę . Pozwolicie że sobie posłucham Waszych propozycji .

Gość paciuuulek
up

Gość Pęknę jak się nie dowiem
Pytałam juz w osobnym temacie ale nikt nie odpowiedział. Moze tu się uda?

Otóż rzecz się działóa pod koniec chyba lat 80. Piosenka, w której facet bardzo wysokim głosem śpiewał o pędzie, o gnaniu gdzies przed siebie. Miał głos podobny do Artura Rojka z Myslovitz. Taki wysoki, wręcz przenikliwy.

Nie znam tytułu, nie znam wokalisty, nie znam nazwy zespołu. Pamiętam tylko ten niesamowity, piękny głos. Może ktoś kojarzy, co to za utwór był?

Gość omieć twarz
w latach 80-tych leciała rewelacyjna piosenka, śpiewał facet, w refrenie było właśnie whisper, whisper, whisper and whisper... nie wiem kto był wykonawcą tej pościelówy, ale mmmmmmmmmm... :)