Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony.....

Pomoc medyczna - coś białego

Polecane posty

Gość Zmartwiony.....

Może wyda się to śmieszne, ale dziś kiedy odkasływałem i odchrząkiwałem z nosa wydzielinę wykrztusiłem i wyplułem jakąś dziwną biało - zółtą kulkę. Nie mam pojęcia skąd się coś tak ohydnego wydobyło. Od 7 mieś swędzi mnie prawa strona noso -gardła i prawe ucho, do tego mam ciągły katar i bóle głowy. Jestem troszkę przerażony tym czymś. Czy ktoś umiałby mi to wytłumaczyć ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Gość Zmartwiony.....
Prosze o mądre wypowiedzi

Gość adsafesfrewgreqg
moja koleżanka też kiedyś coś takiego miała, mówiła, że ta kulka w dodatku śmierdziała. u Ciebie też? Na Twoim miejscu poszłabym do lekarza. U niej to podobno była jakaś zbierająca się ropa na migdale? o ile dobrze pamiętam

Gość te sądy to kpina
to obcy

Gość nmoim
kamienie migdałowe

Gość Zmartwiony.....
Nie wąchałem tego, za bardzo byłem zdziwiony i powiem szczerze wystraszony. Wyleciało o coś silnym zaciągnięciu z nosa. Swędzi mnie ta strona noso -gardła i ucho od paru miesięcy. Nie codziennie, ale tak pare dni w miesiącu. Byłem u dwóch laryngologów, ale prócz stwierdzenia że mam bardzo krzywą przegrodę (2 krotnie miałem złamany nos ) i alergie nic nie stwirdzono. Badali mnie na grzyby i nic wykryli, bo tak sugerowała pani laryngolog przez uczucie mokrego ucha i swiąd. Dodam że cierpię na refluks żoładkowy i lekarze zawsze na to zwalają problemy z gardłem. Wyglądało to coś jak zbita kula "śpików" wielkości groszka. Brrrr Teraz zjadłem kolację i swedzi gardło. Jak zapalę papierosa też swędzi.

Gość adsafesfrewgreqg
Ja niestety nic Ci nie poradzę.. Kompletnie się na tym nie znam, choroby na szczęście też mnie omijają. Mogę Ci jedynie zdrowia życzyć :)