Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reulija

JESTEM ZALAMANA chyab strace prace

Polecane posty

Gość reulija

pracuje w markecie i juz mam 2 nagany za to,ze nie przeszlam wozek konrolny:( mam dosc,,jestem zalamana,od kilku dni jade na abletkach uspokajajcych tak mnie to stresuje...czy moga za cos takiego zwolnic? nienawidze marketow

Gość generalnie to mam
to dlaczego nie postepujesz zgodnie z regulaminem pracy? :O

Gość ochrona wewnętrzna
nienawidzę robić wózków kontrolnych kasjerkom, czuję się wtedy jak palant

Gość ochrona wewnętrzna
ale fakt że mogłybyście dokładniej przeglądać termosy itp widząc pracownika ochrony

Gość tez pracujaca na kasie
spokojnie nie przejmuj sie w wiekszoci supermarketow nie wyrzucaja za to z pracy, wozek kontrolny jest to taka forma jakby nauki, zebys zaczela zwracac uwage...:) tez kilka nie zaliczylam, nie ma sie czym przejmowac... p.s a w ktorym markecie pracujesz?

Gość ochrona wewnętrzna
oczywiście że nie ma się czym przejmować, wózek kontrolny jest narzucany z góry przez centralę danej sieci, my dostajemy wytyczne do wózków z centrali, łącznie z opisem wykonania itp, to nie jest wymysł ochrony, musimy potem sporządzić raport i mamy papierologię

Gość nie pracujaca w markecie
a co to jest wózek kontrolny/?

Gość ochrona wewnętrzna
sprawdzamy czy kasjerka/kasjer nie przepuszcza towarów, np. do termosu wkładamy krem za 100 zł itp., ona/on musi tam zajrzeć itp., wiem że to idiotyczne ale to zarząd/centrala marketu to wymyśla a nie ochrona jak to się potocznie sądzi

Gość ochrona wewnętrzna
choć jest i druga strona medalu - ludzie w ten sposób kradną i kasjerki to dzięki tym wózkom wyłapują; ja jednak nie lubię robić wózka akurat wyjątkowo

w kazdym razie niczym sie nie przejmuj ! a swoja droga u mnie to wlasnie ochrona wymysla wozek testowy, tzn co gdzie jest poukrywane, i czasem maja naprawde kosmiczne pomysly, np cukierek zakopany w kwiatku ktory jest w doniczce:D

Gość ochrona wewnętrzna
fakt że ludzie też wymyślają rózne rzeczy żeby przemycić towar; my jednak traktujemy wózki jak zło konieczne ps. jeden z największych hipermarketów, Wawa

Krk z tej strony:P