Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabra/

auchan kupie tam wyprawke?

Polecane posty

Gość abrakadabra/

to prawda, ze w auchan mozna kupic cala wyprawke dla dziecka i jest duzy wybor? od wanienek, wozkow po ubranka?

Gość sdevfrgbhnjmk
tak ale tandeta straszna

Gość wcale nie tandeta
ciuchy mają fajne i nie raz pajacyki są na promocji. Ubranka śliczne mają dla dzieci! Co do innych rzeczy to sa normalne, takie jak wszędzie.

Gość ala mama maluszka
ja zaopatrywałam się w smyku i rosmanie. W auchanie kupisz dużo rzeczy ale niektórych jakość pozostania dużo do życzenia.

Gość abrakadabra/
a ciuszki jak wygladaja cenowo? interesuja mnie bodziaki i wgl ladne ubranka dla dziewczynki ;) a jest moze ktoras z Pan z Raciborza???

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaa
w Raciborzu według mnie strasznie mały wybór nie tylko jeśli chodzi o ubranka dla dzieci ale w ogole o caly asortyment...to juz lepiej do żor jechać.

Gość w auchan kupisz
tanio i masz duży wybór. Ja kupiłam tam ostatnio dwie pary dżinsów na 2-lenie dziecko za 6 zł szt., a jakość bez zastrzeże. Szczerze polecam! Niemowlę bardzo szybko wyrasta z ubranek, więc i tak długo ich nie będziesz używała, więc nie muszą być super jakości, chociaż ta nie jest wcale zła :-)

Gość vi-
hej kupuje w Auchan dla córki body od urodzenia - te same - tylko coraz większe. Nie spotkałam nigdzie takiej korzystnej relacji jakości do ceny. Super są takie rozpinane na całej długości body na plastikowe klipsy (uwaga z żelazkiem), bawełna bez zarzutu, ładne kolory - zielone, niebieskie, różowe, żółte, jasniejsze ciemniejsze. Jedyny minus za GIGNATYCZNE metki w środku które wypruwam, bo pewnie by drapały.. jak córka siadła to zaczęliśmy już kupować zakładane przez głowe bo już znów nie chcicła leżeć podczas ubierania. Ja polecam

Ubranka mają ładne i tanie. Ale np wózki czy krzesełka tandeta straszna. Wiadomo że np body za kilka zł się szybko zniszczy ale się odżałuje.

Gość abrakadabra/
no wlasnie chodzi mi o ubranka przede wszystkim ;-) A moge jechac tylko do Raciborza bo tam mam najblizej...

Gość a nie masz gdzieś w pobliżu
Pepco? Bo tam jest podobnie jak w Auchan.

Gość abrakadabra/
mam, mam. ale malutki wybor jest :(

Gość a nie masz gdzieś w pobliżu
kosmetyków dla niemowląt i akcesoriów jest też w Auchan duży wybór i ceny atrakcyjne

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
jeśli chodzi o bieliznę body z krótki i z długim, pajace , koszulki ogólnie bieliźniane rzeczy to polecam kupić na allegro early days mam i jestem zadowolona. Albo jesli jest w pobliżu duże tesco a akurat sezon na wyprzedaże to też polecam zajrzeć bo ubranka świetne gatunkowo mozna kupić za parę złotych. Kosmetyki to w rossmanie często są promocje.