Gość 412 Napisano Sierpień 19, 2011 Witam, mam pytanie do użytkowników, zaznajomionych z problemami ze snem. Zamiast opisywać historię mojego życia itp, przejdę od razu do rzeczy. Nie jestem w stanie normalnie zasypiać. Pracuje w normalnym zawodzie wymagającym 8-10h pracy dziennie, staram się również prowadzić dosyćzdrowy tryb życia, więc jakaś piłka, kosz 2-3 razy po 3 godziny w tygodniu. Mam 26 lat. Śpię po 2-3 godzinny na dobę, lub 4-5 co drugą dobę. Nie mogę zasnąć w normalny sposób. Tj. bez tabletek nasennych (lekarz rodzinny, oraz kilku następnych nie chcą mi już ich przepisywać), syropów na kaszel na noc (import), bądź odpowiedniej ilości alkoholu. W zeszłym roku, ze względu na wymóg pojawiania się o 8 rano w pracy, przez cały tydzień chodziłem spać kompletnie pijany. Obecnie nie jestem w stanie sobie na to pozwolić. I stąd pytanie, czy macie jakiś sposób na sen? Od razu powiem, że różnego rodzaju zioła, kadzidełka, soundscape'y, dużo seksu itp mi nie pomaga. Coś sprawdzonego? Coś co wam pomaga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach