Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motorek

smutek bez powodu

Polecane posty

Gość motorek

Jestem zwykla osoba bez pasji i hobby. Studiuje zaocznie, w październiku zamierzam isc do jakiejs pracy. Ogólnie moj kazdy dzien byl podobny do poprzedniego. Brak bylo jakichkolwiek przemyslen o zyciu po prostu chodzilo sie na wyklady jadlo ogladalo tv chodzilo czasem na jakas impreze w niedziele do kosciola a pozniej do babci na obiad. Normalka. Ostatnio jednak od tygodnia dopadl mnie smutek, zawladnal mna cala. Tak czuje dopiero teraz, ze mam dusze. Przez tyle czasu zylam z dnia na dzien a teraz nie umiem sobie poradzic z tym bezwladem spowodowanym ta nostalgia. Dodam iz w moim zyciu nie wydarzylo sie nic smutnego i przytlaczajacego.Najchetniej bym byla lekarzem bez granic w afryce ( to niemozliwe bo nie studiuje nawet nic biologicznego) czy jakims wolontariuszem i siedziala na slonce i obserwowala zachody i wschody slonca. Przytlaczac mnie zaczela cywilizacja dopiero teraz widze jak puste sa moje dni szkola jedzeinie jakies spotkanie bez emocji. Tak bardzo bym chciala to zmienic

Gość motorek
ktos cos popisze ze mna:PP?

Gość motorek
i mam jeszcze problem ze jak juz cos napisze na kafaterii to nikt nie odpisuje nigdy hehe

Gość Zaglebiaczka
Hej, mam podobnie, nic mi sie nie chce, jestem smutna chociaż można powiedzieć nie mam powodu ;( Może ta monotonia Cię ogarnęła.