Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozecie miiii

co pomaga na mdłości w ciąży?

Polecane posty

Gość pomozecie miiii
a ja w sumie pracuje w domu i siedze caly czas w domu, o matko to czuje ze bedzie mi sie ciagnela ta ciaze wiecznosc..

Gość pomozecie miiii
juz sie nie moge doczekac, teraz jesien i zima, wiec wiecej czasu i tak wtedy sie spedza w domu niz na zwenatrz, ale troche przede mna. A na wiosne urodze, chcoiaz o samym porodzie jeszcze nie mysle, to odlegly temat narazie nie poruszam, bo na sama mysc czuje strach. masz synka czy coreczke?

mam synka nie myśl narazie o porodzie, bo jeszcze troche czasu zostało ja nie myślałam i wyszło cc, w życiu nie spodziewałabym się takiego obrotu sprawy, chociaż do 8 miesiąca, synio miał położenie miednicowe i mozna było spodziewać sie cc, ale ja o tym nie myślałam

Gość pomozecie miiii
no to domyslam sie, ze jak urodzilas w styczniu tego roku, to wlasnie wychowujesz synka i siedzisz z nim domu. Ale fajnieeeee :) Musze leciec na zakupy na obiad, a pogoda zaczyna sie robic nie fajna, chyba zaraz lunie. Milo bylo porozmawiac, pozdrawiam Was serdecznie i niech maluszek sie dobrze chowa, a przede wszytskim zdrowka!!!!!!!! milego weekendu. :))

nie, mój ma już 18 miesięcy uważaj na siebie i życze szybkiego porodu pozdro również!!!

autorko! też miałam mdłości tak do 5m-ca potem zgaga. pij wodę z plasterkiem cytrynki. Mi pomagało, oprócz tego podjadałam herbatniki.