Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córeczki :)

dziewczyni doradżcie chce jechać na weekend

Polecane posty

z córeczką i mężem oczywiscie córa ma 1.5 roku .. chce gdzieś jechac ale znudizło mi sie zakopane wisła kraów warszawa bieszczady;/ szukam czegoś do 200 km maxymalnie od chorzowa .. znacie może jakieś fajne miejscowości gdzie można pochodzić coś zjęść po zwiedzać.. ??

Gość lajj laj laj
WPKiW :D

hmm żadna z was nie jeżdzi nigdzie z dziećmi ? :(

Gość do Wrocławia
??? :)

Gość dóży koszt ?
popatrz na mapie ciekawe miejsca

patrzałam na mapa pf ale nie wiem gdzie jest ciekawie we wrocławiu byłam i szczerze nei podoba mi sie :D ale każdy ma swój gust :) choć stare miasto jest ładne ale drogi mi sie neipodobają jak byłam to same objazdy byly i jak sie żle wjechało to trzabyło kawał jechać by nawrucić ;/ a cos innego niż wrocław?

Gość przewodnik turystyczny
Zatorland 🖐️ Dinoland w Inwałdzie, Ojców Pieskowa skała,

otym nie słyszałam w inwałdzie :) a fajnie tam jest msuze poszukać w google to o czym napisałaś :) ale chodiz mi tak by spędzić tam dzień od rana do wieczora :)

Zator masz blizej dinozaury co sie ruszaja itp park domki letniskowe rzeka niedalkeo polecam :classic_cool:

o rabka zdrój też nie słyszałam a fajnie tam? co tam jest ciekawego dla dzieci?

Rabkoland ale tam to jestm miejscowosc uzdrowiskowa dla emerytow, jedz do Zatora a nie pozalujesz lub do inwaldu W inwałdzie mozna zobaczyc miniatury znanych budowli piramidy itp oraz wesole miasteczko mini + dinoladn Zator park dinozaurow gokarty itp + domki letniskowe park i rzeka w googlach znajdziesz wiecej info Do rabki wiecej w korkach wystoisz sie w weekend bo na Zakopane bedzie ludu jechac

rabka praktycznie cala jest dla dzieci-duzy lunapark,mnostwo karuzeli i innej radochy,piekny park z placem zabaw,tęznia,sklepiki,kawiarenki,skansen lokomotyw:) rzeczka,lasek,cudo:)

a w inwałdzie byłam w zime 2 lata temu... :) w sumie większość pozamykana tylko miniatury widzieliśmy 2 godz i koniec atrakcji

Gość 85652134568
karpacz szklarska poreba

dla emerytow? dobre sobie:D moje corki spedzily tam 3 tygodnie w lipcu,zadowolone ze hej i nie chcialy wracac do domu:D

ta rabka brzmi ciekawie widze przez kraków trza jechac i w sumie tak jak n azakopane ale bliżej około 50 km.hmm widze mnóstwo atrakcji napisałaś o rabce:)

Gość Rabka jest nudna
To już lepiej poszaleć i jechać ciut dalej ale w fajne miejsce np Szczawnica/ Krościeńko. Dziecko w chustę i wybrać się np do wąwozu homole, albo do bacówki na serek i pooglądać male pieski i mlode owieczki, do bialej wody na koniki- można pojeździć, pokarmić kaczki na dunajcu, albo wypożyczyć rower z fotelikiem i jechać na slowacje fajnym szlakiem rowerowym, albo wyjechać na Palenice kolejką linową i tam pozjeżdżać na "rynnach", pochodzić po parku zdrojowym, zjeść najlepsze na świecie lody, albo pozbierać czarne jagody w lesie, jak bedzie ładnie potaplać się w grajcarku. Tam nie można się nudzić. Gwarantuje że dla 1,5 roczniaka jest tam po prostu raj. Potwierdzone to mam.

Gość Rabka jest nudna
Inwald też fajny ale to raczej w formie jednodniowej wycieczki, a nie na weekend. No i dla malucha te mini budowle malo ciekawe- karuzele fajne, ale jak ktoś mieszka w chorzowie to chyba dziecko karuzeli ma nadmiar (przynajmniej moje by miały bo jak jedziemy do Chorzowa to piszczą z radości)

Gość slowak
Na slowacje polecam pod namiot do Liptowskiego Mikulasa na polu sa Prysznice itp kempingi i duze jezioro park super :)

Gość tilla teqilla
szczawnica to dopiero nuda,wiem bo tu mieszkam

kroscieńko to 360 km ;/ troche za daleko mała z ledwością jedzie godzine w aucie kiedyś kochała jazde a teraz jak gdzies sie jedzie dlużej to nażeka;/

Gość Rabka jest nudna
Jak się gdzieś mieszka to sie wydaje ze nuda :P Ja jestem z Krk wiec dla mnie tutaj atrakcji brak :) Ojców też dla maluchów na dłuższą metę nie jest ciekawy i pełno tam kleszczy a i żmije się zdarzają.

no te baseny fajne ale moze nie dla mnie jestem w 15 tygodniu ciąży :) i sauny itp raczej odpadają :p

słowacja jest fajna ale to przeszło 300 km :(

Gość Rabka jest nudna
Macie fajne jeziorko tam u was to chyba się Sosina nazywa albo Sasina (kolo Jaworzna) i tam chyba można sobie domek wynająć. Moze tam? Blisko a fajnie.