Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córeczki :)

dziewczyni doradżcie chce jechać na weekend

Polecane posty

park minatur polecam a zaraz obok dinoland. Inwałd to moze być świetny pomysł na rodzinną niedzielę :) w ustroniu jest też park leśnych niespodzianek, cos cudownego!! :) wystarczy popatrzeć na te zdjęcia: http://img.polskieszlaki.pl/zdjecia/planer_galeria1/9063_t_1215465693.jpg http://sp1opole.wodip.opole.pl/kl_4.h38.jpg http://sp11poreba.pless.pl/lesny_park_niespodzianek_w_ustroniu_2009.gif

w tym inwałdzie raczej dla 1.5 roczniaka nie bedzie zbyt interesował ;/ moze dla starszych dzieci ... małą kocha zwierzęta :) wode:) jedzenie:D lody:) tak by nie musiała cągle być w spacerówce bo woli chodzić:D

a co myslicie by na taka wyprawe zakupic szelki? bo mała jak biegnie nei patrzy na nic czy auto czy górka czy spad ;/ ludzi tez nie widzi ciągle tzreba wołać ją by czekała a za ręke niechce isć kilka sekund i juz leci jak opętana...chce by to był spokojny weekend bez stresu

znalazlam na allegro fajne oraz kaganiec bo czasem gryzie obcych :(

ten powyzej to podszyw ech ;/ pytam o szlekach bo coraz wiecej widze matek z dziećmi jak tak chodza za granica bez problemua tu widze juz głupie wpisy ech ;/ lepiej jakdziecko jest bezpieczne niz ma wpaść pod auto;/

Gość Rabka jest nudna
Jak kocha zwierzeta to w Zabierzowie jest rogate ranczo. Moze to wam sie spodoba http://www.rogateranczo.eu/ jeśli chodzi o szelki to ja nie jestem ich zwolenniczką, kojarzą mi się ze smyczą dla psa. Chyba lepiej wybrać miejsce, w ktorymd ziecko bedzie się moglo swobodnie bawić.

po ostatnich przygodach w Turcji i konieczności ucieczki z domu rodzinnego turka ktorego poznałam przez internet powiedzialam sobie że od teraz tylko wakacje w polsce. Ledwo wytłumaczyłam sie meżowi, oczywiście powiedzialam ze byłam u matki. Jakos przeboleje ten gwałt 5 turków i osła, najwazniejsze ze uwierzył.

possala bym jakiegos kutacha w weekend, sa chetni???

widać ze niektórzy ludzie powinni sie leczyć tak jak ten podszyw ... widac ze sie komuś fest nudzi... i widać ze to nie moje wypowiedzi są:)

Gość amuza
Sandomeirz i oklice są ciekawe, blisko woda jak mała lubi -czysciutkie jezioro koło Tarnobrzega

chyba pozostaje ten ustroń :) i parrk niespodzianek

Gość OlkaKreolka
Na wyjazd z rodziną polecam wyjazd do jednego z www.apartamenty-zakopane.net.pl Cała rodzina może spokojnie wypocząć w Zakopanem w bardzo komfortowych warunkach. Najwyższy standard przystosowany do wczasów z takim małym dzieckiem. Polecam!

Gość mikraka
Może do Warszawy? W stolicy zawsze coś się dzieje więc na pewno da się coś ciekawego porobić, nawet z dzieciaczkiem. Nawet z noclegiem nie będzie problemu bo można wynająć apartament, np. z Solatium w dobrej cenie. I będzie bardziej komfortowo dla rodziny niż w hotelu. Na weekend Warszawkę polecam.