Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano1988

akcja w pracy

Polecane posty

Jestem barmanem. Opiszę krótko historię, która zdarzyła się w ub. piątek. Było przedpołudnie i ruch w barze nie był duży. Wchodzę na zaplecze, a tam dwie nasze dziewczyny otoczyły menagerkę. Podchodzę, a tu szefowa stoi na jednym koledze i depcze go obcasami. Podszedłem, ale ona się nie speszyła nawet. Po chwili zdjęła buty i jeszcze trochę podeptała go boso. Stawała nawet na nim na palcach. Dziewczyny się zaśmiewały, widać, że dobrze się bawiły, ona chyba też. Z chłopakiem jeszcze o tym nie rozmawiałem. Przyznam, że byłem lekko zszokowany. Jak myślicie, o co w tym chodziło?

Gość duży mały miś
chciała go poniżyć może

z tego co widziałem to one dobrze się bawiły, on chyba mniej, ale nie potrafię dobrze tego ocenić. Chyba żadna krzywda mu się nie stała, bo on jest dobrze zbudowany, a ona szczupła.

możesz nie wierzyć, ale ja to widziałem na własne oczy. Nie udowodnię Ci przecież, bo nie mam nagrania. To raczej wyglądało na zabawę, niż na karę.

Gość rtzu
widocznie mial masaz

Gość .motz.
tu nie chodzi o to co mają ludzie myśleć a tak spreparować historyjkę, by ludzie wyrażali swoją opinię.