Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonakinia

matka pobiła dziecko za malowanie nagich rodzicow

Polecane posty

Gość zaskoczonakinia

Mam bliską 35 letnią koleżanke i nie wiem co sądzić o jej zachowaniu. Jej 6 letnie dziecko narysowalo 2 postacie-nagich rodzicow. Koleżanka tkak się wściekła, że zbiła swoją córką i zabroniła jej tego na drugi raz. Dziecko dostaje za kazdym razem jak tylko pyta o jakieś sprawy związane z sexem. Jak wy do tego podchodzicie?

twoja kolezanka ma cos nie halo z beretem,moze opieka spoleczna zainteresowalaby sie tym ze tłucze dziecko!

Gość zaskoczonakinia
Nie wiem jak jej pomoc, ona uwaza ze dziecko nie powinno interesowac sie tymi sprawami

jezu,niektorym powinno sie odbierac dzieci i sterylizowac na przyszlosc,zeby wiecej zadnego dziecka nie urodzily i nie skrzywdziły! powiedz kolezance, ze zglosisz to ze bije dziecko,moze ochlonie jak ja postraszysz policja,mopsem czy kuratorem! co to znaczy, ze dziecko ma sie nie interesowac? czy ta twoja kolezanka w ogole ma pojecie o rozwoju psycho-fizycznym dziecka? receo padaja:O

A co zrobi jak córka jej wnuka do domu przyniesie? Bo to jest naturalną konsekwencją takich zachowań.

Gość zaskoczonakinia
do mnie mówiła ze sex to zło i wcale niepotrzebna czynność

Gość zaskoczonakinia
nasza dyskusja wynikala z tego iz powiedzialam ze uprawiam z moim mezem sex kazdego dnia a ona mi stwierdzial ze jestem naiwna i daje sie wykorzystywac facetowi ze to kobieta powinna decydowac o czestotliwosci a;e ja przeciez nie robie tego z przymusu