Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89DW

Rocznik 1995 jest bardzo urodzajny.

Polecane posty

Gość 89DW

Wiele naprawdę kapitalnych laseczek urodziło się w tym roku :-) Są słodziutkie na maksa ;-)

Gość margareta.
osz ja pierdolę, czuję się jak mamut 😭

Gość 89DW
Haadia - starość nie radość, ty już laską nigdy nie będziesz :classic_cool: o ile kiedyś w ogóle byłaś :classic_cool: 🖐️

Agnieszko to moze ja ci dam kontakt do mojego brata :d on taki samotny tylko gry mu w glowie :P :D baby mu trzeba :D tez rocznik 95

Lady, jeszcze mu serce złamie :D Lepiej nie :D A tak serio to mi faceci nie w głowie jeszcze.

w wieku 16 lat nie myślałam o sobie w kategoriach typu 'słitaśna laseczka', skupiałam się na innych rzeczach. O tym czy laską jestem (w jakimkolwiek tego słowa znaczeniu) lub byłam naturalnie Ty nie wiesz.

hehe nie no zartowalam :D ale musze z nim cos zrobic bo jakis zbuntowany sie zrobil od czasu jak wyjechalam :/ z nikim nie chce gadac :/

Moja mam mówiła kiedyś, że dzikus jestem, bo sie zamykam w pokoju i wychodze tylko do toalety, czy jedzenie :D Ale mi przeszło, haha.

Gość Strzelam bez ostrzeżenia
Pewnie się wkurza, że twój portugalczyk woli kobiety, a nie facetów (młodszych). 🖐️ :classic_cool:

Jakbym się 2 miesiące później urodziła, też wg autora byłabym bardzo urodzajna :D