Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noszę w sobie ciebie

ROZMIAR A JESTEM ZAŁAMANA WEJDZIE PROSZE

Polecane posty

MAM MAŁE PIERSI ROZMIAR A, JESTEM W 6TYGODNIU CIĄŻY, WSZYSTKIE DZIEWCZYNY PISZĄ ŻE JE BOI BIUST A MNIE NIC, CHYBA SĄ ZA MAŁE.... DLACZEGO JAK KOBIETA MA DUŻE TO JESZCZE JEJ ROSNĄ A MI TE RODZYNKI NIE CHCĄ? :( JAK JA BĘDĘ WYGLĄDAŁA, JAK JA MAM UBRAĆ STANIK DO KARMIENIA???? JAK OGLĄDAM NA ALLEGRO TE STANIKI TO JAK WIDZĘ B - NAJMNIEJSZY TO PRZECIEZ BYM SIE W NIM UTOPIŁA :(:(:( PORADZCIE COS.....

dziewczyno Ty dopiero w ciążę zaszłaś, a już chciałabyś rozmiar D u mnie rozmiar powiększył sie dopiero w połowie ciąży, a mam C

Gość cyki cyki
Mam tak samo. 14 tc i biust mi się nie zwiększył chociaż o rozmiar. Wielkość piersi może się jeszcze zmienić, po co tak panika?

Gość mama córeczki :)
u mnie sie powiększył w 7 miesiacu dopiero :)

Ja nie mowie ze ma się teraz powiększyc, tylko napisalam, ze nic nie czuje - nie bolą, mrowią itd. mnie piersi !! A na topiku z moją datą porodu i w książkach o ciąży wszedzie piszą ze powinno czuc się piersi :O

Gość Windows ma tablicę znaków
spokojnie -każdy organizm jest inny. Mnie na takim etapie ciąży w ogóle nie bolały piersi. Dopiero kilka tygodni później zaczęły. Więc jak widać książki to nie wyrocznia. Wyluzuj bo swoim stresem nie pomagasz ciąży.

Gość tak mysle
zanim zaszlam nosilam duze B male C a przy koncu ciazy byl rozmar E!!

Gość paplaserio
matko, ale Ty masz problem kobieto,bywają w ciąży naprawdę większe.

Gość kalineczkakakakka
Nie zamartwiaj się tym, wazniejsze jest zdrowie dziecka niz Twoje male piersi, które zapewne urosną :)) Moje z rozmiaru b, powiekszyły się do e dopiero w 6-7 miesiacu i takie zostały. Stanowczo wolałałam swoje male rodzynki. Od duzych piersi dziecko dostaje tylko potówek bo mu na twarzy lezą

Gość paplaserio
jesteś dopiero na poczatku ciąży, gdzie Ty stanik do karmienia chcesz kupować. Ja kupowałam dopiero jakiś miesiąc przed porodem, bo przez całą ciążę się powiększały.W pierwszych tygodniach ciąży stanik z końca ciąży też byłby dla mnie za duży.

Gość cyki cyki
Mnie piersi bolały w 5 tc i tyle było "ksiązkowych objawów".

u mnie biust się powiększył krótko przed porodem :P a teraz 6 miesięcy po porodzie mam rozmiar A :o zmalał niestety