Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerna matka

Matka znowu mnie dzisiaj wkurzyła!!!!

Polecane posty

Gość cholerna matka

Dzisiaj rano matka mnie budzi i mówi mi że tam jest praca, tu jest praca itp. Jakby nie rozumiała że ja nie będę brała byle czego, poza tym w tym roku nie zdałam matury i powinnam raczej rok przesiedziec w domu i powtarzac materiał z polskiego, matematyki i niemieckiego. Nie zdałam kompletnie nic.

Gość kamilkkka19
masz zamiar siedziec rok w domu za jej pieniadze? Ty pasozycie

Gość kamilkkka19
co robilas przez cale liceum albo technikum?

Gość Vito
kolejny darmozjad jebany

Gość cholerna matka
Ale bede sie uczyla. A matka? co ona robi, idzie, zapieprza 8 godzin na produkcji, pozniej idzie do drugiej pracy jako sprzataczka i nic z tego nie ma. Dzisiaj akurat idzie do pracy na nocke i juz z samego rana musiala mnie zdenerwowac, nawet sniadania nie zrobila.

Gość Vito
a co sama sobie zrobic nie umiec debilko

Gość cholerna matka
Spałam to mogła mi zrobic jakieś kanapki czy jajecznice, zrobic herbate i przyniesc mi do łóżka. Dwa razy ją prosiłam bo widziałam że była już w domu(wróciła z nocki) to chyba mogłaby taką małą przysługe dla mnie zrobic.

Gość co za debilizm
ja chodziłam do zawodówki 3lata 1 dzień szkoły 4dni praktyki po 8 do 10 godz. oprócz tego w weekendy i w pon. jako kelnerka żeby odciążyć mamę! Jak ja bym była Twoja matką to dawno lecisz za drzwi! Całe życie zasuwa na twoje utrzymanie a ty się tak odwdzięczasz... idiotka!

Gość cholerna matka
A kto powiedział że kobieta wogóle musi coś robic. Moja matka zapieprza bo mój ojciec również jest nieudacznikiem który też ciągnie prace na dwa etaty. I co z tego mamy? nic, więc teraz powinni dac mi czas bym sobie odpoczęła, wzięła się do nauki i tak dalej. Ewentualnie, chyba wyjdę za mąż, za chłopaka który ma bogatych rodziców.

Gość cholerna matka
zaraz pierdolne matce talerzem w ryj i kaze robic obiad pizda mysli ze moze ze mna pogrywac