Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiukkp[i-0ij

tapeciary niezazdroszcze wam:D

Polecane posty

Gość hiukkp[i-0ij

wygladacie pieknie, pachnace zadbane.... a tak szczerze to po kazdym jedzeniu idziecie sie wyrzygac:D rabo niewstaniecie obok chlopa tylko lecicie robic make up, pod tym make upem sterta pryszczy blada zniszczona cera za kilka lat i makijaz wam niepomoze kochaniutkie a solarka wam zniszczy reszte cialka;D

Gość hiukkp[i-0ij
niechcialbym takiej panny niemam nic przeciwko makijazom ale zamiast solarki jest samoopalacz, zamiast kilo tapety siedziec popoludniu z maseczka albo kupic kurwa zel na pryszcze a nie sie tapetowac natura natura!!

Gość hiukkp[i-0ij
haadia ty akurat jestes w miare naturalna:D

Gość hiukkp[i-0ij
ja nie mam pryszczy i nie jestem blada i jakoś się maluję,nie nakładam kilo tapety wieśniaro,także nie uogólniaj 🖐️

Gość hiukkp[i-0ij
niech sobie robia co chca najwyzej beda zalowac i juz , to indywidualna sprawa ;p

Gość hiukkp[i-0ij
no wlasnie mowie po 1 niewiesniaro bo jestem chlopakiem:D i napisalem ze niemam nic do makijazow tylko do tapet typowych tapet no niktmi chyba niepowie zwlaszcza wy dziewczyny ze lubicie jak idzie taka wypucowana niunia gdzie tylko idzie taka jebnac i tapeta sama zejdzie

Gość hiukkp[i-0ij
allisia ty jestes ladna takiej szukam;D;D

Gość kapeeelana
ja pierdziele jakiś zboczeniec co zalożył temat bo wie,ze się dziewczyny odezwą,a teraz każda go krytykuje,a ten tylko zaczepki typu " oo ty jesteś ładna,ty naturalna itd." weź człowieku nie ponizaj się już i tak wszystkie wiemy,że jestes brzydki i samotny ..

no faktycznie straszne :) ja używam dobrych kremów, maks. co 2 miesiące kosmetyczka, peelingi, maseczki :) ani jednej zmarszczki , ani jednej niedoskonałości ;)

Gość akrylowa
Jaki madry chlopaczek;) popieram cie autorze, naturalnosc jest piekna. mi normalnie szkoda cery na tapetowanie, jedynie delikatny makijaz jest ok.

Gość do hiukkp
Zgadzam się z Tobą w 100% ale błagam ortografia Twoja powala NIE z czasownikami piszemy oddzielnie "nie wstaniecie nie pomoże nie chciałbym Nie razem piszemy z przymiotnikami

Gość csae
sorry nigdy niebylam dobry z ortografii