Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jean Hilliard

jak wam mija dzień?

Polecane posty

Gość NiktNIEwiedział
Jean bardzo tak chaotycznie piszesz... Co do rodziny z Nimi zawsze był problem,no a marzenia ma każdy chyba z tym dymem w górę czy też w dół o co chodzi?

To znowu ja Witajcie - no rodzina nie jest idealna nigdy, ale ...tyle trupów? Mam tego dosyć. Ja sie czuje jak Leon Zawodowiec, a przecież co ja zrobiłam? Jedynie, że się urodziłam i tyle. I koniec. Co poza tym? Nie wiem. No może przesadzam z tą matką kurwą tego starszego. Ten młodszy taki sam, ale wiecie... najgorsze te położne w szpitalu. Jakoś tak nigdy się nie przekonam ani do tej jednej matki ani do drugiej ani trzeciej. A ta tego starszego - ona tą swoją ciążą całe zycie kobiecie młodej zniszczyła i wiecie - ta Diana miała to wszystko w dupie, ale jaki miała powód, żeby sie wycofać? Jaki? Nie miała powodu. A jedno słowo by jej powiedziała czy ją wsparła. NIC. Dlaczego? Ja wiem dlaczego, ale... a teraz baby w szpitalu - no to wiecie męża tej matki bliżniaków nie skrzywdzą bo szkoda. BO CO? Przecież to się i tak nie skończyło. I co one zrobiły? Dałyby dzieci i przynajmniej by matkę miały. I wiecie jakie to jest obrzydliwe co ci ludzie wyprawiają. Teraz już są badania genetyczne i wszystko i dalaj tak świnią, robią takie cyrki. Po to tego też szukali. Aczkolwiek nie tylko. Ale taki odcisk palca i tyle. No tragedia... a ten syn Leppera słuchajcie? Co to miało być? Że co? Że się miał nim przejąć też, tak? Kto wie czy nie miał bliżniaków wiecie. Kto wie. Bo tak by to nawet pasowało, że miał bliżniaki z tą żoną i to jest chyba TAKA SAMA HISTORIA. I BLIŻNIAKI urodziła ta żona - wtedy nie było wielu badań jeszcze choć nie muszę racji mieć, ale chyba tak - i stąd ta Krawczyk 2 dzieci... tak by pasowało i 3 na siłę. Tak jakby miał 4 dzieci a nie troje wiecie , a to jest różnica i chyba to samo - zmarnowane życie może i na zachodzie, a tu ojciec taka kariera. Bo jednak karierę zrobił. A wiecie co dalej? Bez ślubu kościelnego bliżniaki, przeżyć nie umiały, zamieniły dzieci ... kto wie? Tak pasuje i tyle :(

No to zobaczcie 3 dzieci NORMALNIE a czworo ze sztucznym zapłodnieniem i tyle. No ale troje ma i wszystko gdzieś. I tyle. Bo 3 dzieci by mu stykło bo TAKI BYŁ i to jedno swoje ma z księdzem ta żona i to go jeszcze ciągnęło do tej Anety - na zgorszenie. Ale wiecie... wybaczyłby żonie i by się kapnął, że to nie jego dziecko i by mial 1 córkę i tyle. A tak że tej żonie nie wybaczył, że tak bez sensu się z nim hajtnęła to go zniosło i wszystko bez sensu. Aaa lepiej zmienić temat, nie? :(

Wiecie co oni ze mna wyprawiaja w tej Holandii - nie uznali mi wynajmu 10 lat temu bo nie miałam meldunku, a mam dokument, żeby wyglądać. idżcie - o nich stać. Dekle i tyle. To mieli mi wpisać ten - I PO MNIE. A tak mogę być, ale mi w urzędzie wpisują STAŁY ADRES - niech mi będzie. Bo miałam się dokumentu pozbyć bo inny adres. No to po co mi dała matka ten numer. Po co ja go dałam? W sumie tylko o to poszło i zaraz z tego byłam z miejscowości xyz i wiecie - no to tego nie widziałam acha - i że podatek na ten adres. No to zobaczcie jakie świnie jebane w łeb - to miesiąc czasu mogli ZAUWAŻYĆ że jest inny adres i DUPĘ RUSZYĆ DO URZĘDU, że adres nieaktualny bo rachunki wszystkie przychodziły na adres i to nie jest sprawa tych kryminalistów. Nie chcieli mieć kłopotów - mieli mi nowy dokument wystawic, a ja się chyba nawet pytałam czy może być ta kartka bo to stare 9 lat i inny adres. A to se skserują. I tyle. I nie mają świadków na to. No cóz... świadków nie mają. JEHOWY. Bo tak się liczą na ZACHODZIE świadki. Bo wiecie - z moich przeżyć tych biur w Polsce nie ma - dowiem się tu, że trzeba się liczyć z pracą na zachodzie. No to o co im chodzi. Mogli mi po prostu po tygodniu powiedzieć, że mam spierdalać i tyle. I koniec. Bo nie rokuję na romans z Holenderem. A oni co robią? Do łózka z nim i tyle. Co nie? :(

Gość NiktNIEwiedział
Noo a co z tym dymem czy moje przypuszczenia okażą się prawdziwe??

Zobaczcie jaki artykuł znalazłam dziś właśnie - co wy na to? ===================================================== Natrafiłem na wzmiankę o tajemniczym lesie Aokigahara w Japonii. Owy las jest wyjątkowy pod jednym względem. Ludzie, którzy tam wędrują, w wielu, może nawet większości zmierzają tylko w jednym celu- aby odebrać sobie życię. Cóż takiego jest w tym lesie? Wędrując po tym gąszczu (las o olbrzymim zagęszczeniu), ma swój straszny urok i klimat, a to dlatego, że w lesie co rusz można natrafić na dokumenty, ubrania, szczątki, a nawet wisielców. Moje pytanie jest takie, czemu nikt tego nie zbiera? Pozwólie, że skopiuję tu artykuł. "W Japonii, u podnóża góry Fuji, rozpościera się las. Las wyjątkowy, inny niż wszystkie. Wzdłuż ścieżek brodzących między gęsto rozsianymi drzewami widać opustoszałe obozowiska, a w nich ubrania, zegarki, portfele, a także kości oraz pokryte mchem czaszki - resztki tego, co kiedyś było życiem. Na gęsto rozpostartych konarach drzew zarzucone są pętle sznurów. Z niektórych z nich służby porządkowe nie zdążyły jeszcze zdjąć ciał. Natomiast tablice informacyjne i ostrzegawcze zamiast standardowych formułek, apelują do biznesmenów, nauczycieli, czy sprzedawców: "Zastanów się raz jeszcze!" albo "Proszę, skontaktuj się z policją, nim postanowisz się zabić!". Miejsce, o którym mowa to las Aokigahara - kraina, do której idzie się tylko w jednym celu, aby umrzeć. Las Aokigahara znany jest na całym globie, a wsławił się jako jedno z najbardziej mrocznych i przerażających miejsc świata. W głąb lasu prowadzą liczne ścieżki, które niejako wciągają podróżnych w leśne ostępy. To właśnie z racji na nienaturalne wręcz zagęszczenie drzew, Aokigahara nazywany jest również "Morzem Drzew". Podobno olbrzymie pnie oraz rozłożyste konary tworzą naturalną barierę dźwiękową, dlatego gdy wejdzie się stosunkowo niedaleko w głąb lasu, wszelkie dźwięki są wygłuszane. Nie słychać krzyków, ani wołania o pomoc. Jeżeli dodać do tego atmosferę śmierci, jaką się ponoć odczuwa po wejściu do Aokigahary, zła opinia jaką cieszy się to miejsce wydaje się w pełni zasłużona. Według naocznych świadków, w odmętach Aokighary życie spotkać można jedynie w postaci przejawów jego niegdysiejszej obecności. Wchodząc w gęsty korytarz drzew, już po niecałych stu metrach widać pierwsze części garderoby - krawaty, marynarki, dalej bieliznę, buty, butelki po sake, które z pewnością miały dodać odwagi. Są również portfele z dokumentami, zdjęcia rodzinne, na których widnieją żony i dzieci. Niektóre z nich są nawet podpisane np. "tata, mama, ja". Wokół walają się również opakowania po lekach, z których wciąż można odczytać nazwisko lekarza, który lek zapisał oraz pacjenta, któremu on nie pomógł. To, czego brakuje to ciała. Policja i leśnicy twierdzą, że są one konsumowane przez lisy, niedźwiedzie, szopy i inne leśne zwierzęta. Z kolei kości rozrzucane są przez zwierzynę po całym terenie. Dlatego, lokalnych mieszkańców nie dziwi już tak bardzo widok czaszki leżącej pod drzewem, czy stos ludzkich kości, gdzieś przy ścieżce. Inaczej jest z wisielcami, których spotkać można dość często. Ich ciała zwisają z szerokich konarów, niczym żyrandole w pokoju grozy. Być może tak właśnie wygląda piekło? W wywiadzie dla "Daily Telegraph", Shigeru Ono, komendant straży pożarnej w położonym nieopodal lasu mieście Fujiyoshida stwierdza, że często spotyka ludzi, którzy zmierzają do Aokighary by odebrać sobie życie. "Przyszyłych samobójców można rozpoznać. Dlatego, gdy spostrzeżemy takiego człowieka, staramy się z nim rozmawiać. Niestety, nie zdaje się to na wiele - najczęściej w godzinę później policja już dzwoni do jego rodziny." Co więcej, jak wynika ze statystyk, ludzi w ciemnych, stalowych garniturach i z błędnym wzrokiem, którzy beznamiętnie podążają do Aokighary, jest coraz więcej. Dlaczego ludzie się zabijają? Powodów mogą być setki, co stanowi w zasadzie materiał na całą serię artykułów, ciekawe jednak, że w Japonii wielu z nich decyduje się na ten krok właśnie w niesławnym lesie samobójców. Szacuje się, że całkowita liczba samobójstw w tym miejscu do stycznia 2009 roku wynosiła 2.305 ofiar. Zaś już w styczniu roku 2010, wyniosła 2.645 osób. Czyli w ciągu zaledwie jednego roku wzrosła o 340 osób, co daje zatrważającą statystykę, prawie jednej osoby dziennie. Za wzrost ilości samobójstw obarczany jest globalny kryzys ekonomiczny, który "wykończył" wielu przedsiębiorców. To jednak tylko szacunki. W rzeczywistości jednak, bardzo ciężko jest precyzyjnie ustalić ile osób skończyło ze sobą w "Morzu Drzew", a to z racji na ginięcie ciał. Co ważne, to fakt, że władze regionu dokładają wszelkich starań, by ograniczać liczbę samobójstw w tym rejonie. Do najważniejszych działań policji w tym celu, zaliczyć można instalację kamer, wzmożoną liczbę patroli oraz tablice informacyjne, o których mowa była we wstępie. O Aokigharze krąży wiele legend i mitów. Jedna z nich mówi o tym, że pod ziemią znajdują się olbrzymie pokłady żelaza, które sprawiają, że w środku lasu kompasy szaleją. Tym samym nawet turyści wiedzeni ciekawością, więzieni są w lesie samobójców. Jeżeli nie uda im się znaleźć drogi powrotnej na własną rękę, tracą rozum i modlą się chociaż o jedną wolną pętlę na drzewie..."

Gość NiktNIEwiedział
Jean kochanie powiesz?napisz napisz

Dyemk - no to sie domyśl - do góry wesoły, na dół smutny. Ale to nie jest najważnniejsze. Inne rzeczy są ważniejsze i tyle. Co mam Ci jeszcze napisać? Napiszę tak - muszę więcej poczytać o lesie samobójców i tyle. Wiesz - po co Ci ten dymek z peta. Potrzebujesz go w jakimś celu? I tyle. Ja sobie tak myślę, że jestem zła bo wiecie - nigdy tak nie pasuje prawo jak po szkole ogrodniczej i tyle. Najwyżej bym sie nie dostała albo coś tam i tyle. Bo na mnie taka babka NIBY prawniczka, ale prawdziwy prawnik to jest po aplikacji i pracuje w sądzie albo ma prawną firmę. Musi być aplikacja i tyle. Jak mnie ściga radczyni prawna to się tym przejmę a tak? Bo sędzina w sądzie... to się dawno przedawniło, a ona i tak powinna siupnąć ta sędzina i tyle. Ale niech tam kasuje, nie? Powiedzą , że jej kasy zawiszczę. A ta druga też pomidor. No to wiecie - ja tego nie wiedziałam - o ogrodnictwie też nie wiedziałam i tyle. Bo bym nie poszła. No ale oni wam powiedzą, że to jest FIRMA TRANSPORTOWA I MAGAZYN. No też tak może być, ale to sobie trzeba zaliczyć to ogrodnictwo. A ja trzymam z rodzicami przybranymi mojej matki bo wiecie oni dobrze stali w zyciu - wszystko było OK, ale popsuli się przez szkołę - bo dziecko wzięli na szkołę i tyle. I zrobiło sie, że mieli stać o szkołę i nie rozumieli że dostała kartkę, że głupol i nie mieli stać o szkołę, a oni stali z teatrzyku, zaczęli ją wołać wiecie i tyle. No ... niech będzie, ale przeciez wiadomo, że dziecko nie ich... i sami wieta jak jest. To 20 lat dziecko i koniec. Musiałaby być wyżej żeby myśleć inaczej i tyle. No to tyle tematu starego i wiecie miałabym kasę i poszłabym do RADCZYNI PRAWNEJ i wyjebam całą tę babę z pomidorów co mnie ściga za to nadziane gówno z dupy zwane ANIA bo ANIĄ we mnie, ale w ogóle NA SZCZĘSCIE nie rozumieją mojej szkoły średniej, a nawet gdyby to im ktoś powiedział to by nie uwierzyłyby. I KTO WIE czy ta szkoła to nie jest JEDEN WIELKI LAS SAMOBÓJCÓW bo wiecie - to kończą, prawo kończą, aplikacji nie umieją robić - chyba jest to LAS SAMOBÓJCÓW. Bo chcieli Augusta Poniatowskiego a to KRÓL. jaki tam król. Bo wiecie chodziło im o KONSTYUTUCJĘ - najwyższy akt prawny, o USA tak stali wiecie. A komuchy myślały, że władzy i dostali STANISŁAWA - i w nawiasie MĘCZENNIKA - biskupa krakowskiego - ten tam miecz dał - on chyba księdzem miał być i tak dalej. Bo wiecie - ja to muszę popuścić bo będzie że łaziłam do szkoły ŻE USA NIE MA Z TEJ SZKOŁY. Już jest z KONSTYTUCJI - tak leciała ta szkoła chyba przed wojną, a wpisali Jana Opolskiego I i tyle. A to chyba była wiecie szkoła Stanisława Augusta Poniatowskiego i była hista dobra i se tak stali i prawo i USA. No wiecie - tylko piszę bo ja tam poszłam w 1990 roku i JUŻ MIELI PRZESTAĆ a oni wiecie do dziś świnią - z tej szkoły nie ma niczego. Tam możesz mieć same bardzo dobry - to nic nie znaczy. Bo nie ma prawa z tej szkoły. Ja nie powiem czemu. Musiałabym napisać coś - NIEKONIECZNIE o tej szkole i by było prawo z tej szkoły. Ale wiecie - za darmo umarło. W sensie artykuł może być jak 3 tajemnica fatimska ale bez lepszej pracy się wysrajcie wszyscy a zresztą wiecie - dobry radca prawny ile zarobi a ile ja i tyle. A z tej szkoły TERAZ ODE MNIE - jest USA - z konstytucji mi powiedzą i się śmieją - nie ze Stanisława Augusta Poniatowskiego. No to USA. A prawo? Przecież tam sie LAS LUDZI powiesił - na aplikację nie poprzyjmowani Z NAJLEPSZYMI OCENAMI i tyle. Bo nie ma prawa od nich. Czemu? Jest Stanisław - tłumaczyli, że to prawo powinno z tego byc. I czemu oni się ograli? Nie wiem. Ta szkoła jest na cmenatarzu pobudowana. To by trzeba dokładnie wiedzieć co tacy wredni, ale kasa i tyle. Nie dość, ze wałom łazili, żeby mogli na prawo iść to jeszcze STANISŁAWA z łaską - a to w dupie wszystko. To tylko chodziło, żeby było liceum i szkoła Z TRADYCJĄ. No ale tą tradycją było prawo. I wiecie - kto coś teraz powie tam w kierunku prawa to już zostawcie bo W SUMIE zostaje lekarz. Na aplikację NA PEWNO musi pasować. A wiecie co to prawnik bez aplikacji i tyle. :(

I wiecie tego ogrodnictwa mi szkoda bo ta Magda pizda jebana w łeb i w jeszcze kilka innych organów ona wiedziała,że ja to ja, i zaczęła na tę jedną wołać Lucy - już są ograne obydwie Lucyferem, ale wiecie... bez rozgrzeszenia tam pojechałam. Teraz ten KK się WYSRAĆ może i tyle. Oni i ch DZIEWICE - nie wiem jakie USZNE - dziecioroby pojebane w łeb a do spowiedzi to kto? Nie wiem - zwierzę leśne i tyle :( Ale niech im wiecie będzie, że są tacy idealni i tyle. Jedyne co mają w głowach to EROS i tyle. Tacy są walnięci w łeb. I robienie dzieci durnym babskom i tyle. Te brygidki też to bez sensu, ale wiecie - ta moja matka to dziecko brygidek. No to jaki masz być jak z tego jesteś? A jednak ci jej rodzice też się pobrali, normalnie żyli, nie tam takie coś. Choć to by przeszło, ale wiecie dziecko musi mieć rodziców - przykro mi bardzo. Taka Amy Winehouse - co to z niej wyrosło? 27 lat i po niej i tyle :(

Gość NiktNIEwiedział
No właśnie tak myślałem...Miałem kiedyś okazję przeczytać książkę 'wiem o czym myślisz' najpisz to co najważniejsze i bez powtórzęń typu tyle bo to chujowo trochę się czyta-bez obrazy

Ona to od proboszcza wiedziała wiecie o tej LUCY i tyle. Bo jak przyjechałam to se napisali tam artykuł o muzyce LUCYFERA. Żeby sie nie zesrali wiecie. Tyle wam napiszę. Na mnie bo się jedna z tej mojej klasy znowu powiesiła. Na pewno. Albo czemu ona pływa a ja anglistka. Bo to kim jestem jak W BIG BRAOTHER wiedzieli wszyscy wiecie a ja nie. i pięknie na tym wyszli. A ja najgorzej, ale modły, żebym mogła spadać z Polski, a reszta? A kogo obchodzi reszta, nie? Ale może nastąpi koniec świata. Czemu nie? Ja bym chciała. Nie za bardzo sobie to wyobrażam co prawa, ale porwał mnie diabeł w 2008 roku i wiem, że Bóg może wszystko. Bo co ja w sumie wiem po tylu latach nauki. Że Bóg jest WSZECHMOGĄCY. tyle wiem na 100%. A reszta to nie wiem. Diabeł może dużo. JEDYNIE ŻE NIE JEST WSZECHMOGĄCY, ale Bóg jest i tyle. Tyle wiem. I że nie należy robic wojen jak się jest politykiem. Trzeba zrobić wszystko żeby był pokój i WTEDY SIĘ IDZIE NA WOJNĘ, a inaczej nie i tyle. A państwo polskie rozwala kościoł i się SRAJCIE wszyscy bo tyle są warci. I to od wieków bo po co pocyganili na początku i tyle :(

I tak to wiecie Magda od NERONA jest lepsza ode mnie bo co? Bo ma wyro jakieś zdechłe i może se na wyrze zapalić. Bo wie że jej proboszcz ma dziecko w brygidkach i nic jej nie może zrobić. Że co? Bo wszystkim powie. Że mnie będzie dalej niszczyć bo ona mnie zniszczy za to, że napisałam że matkę zabiła. No to niech mnie niszczy. Jedyne co może to zlecić zabójstwo i tyle. Przez haki. Ale on ma mnie w dupie bo tak i już. Bo widzi, że malutka Holandia woli wielką Rosję a nie malutką Albanie. No ale wiecie... oni w nich - bo Albania to NIE SĄ Bałkany - właśnie ich ogrywają Rosją. A ja co - 2 tygodnie pracowałam i miałam kasy nie brać? Że co? Że na policję miałam se iść? Bez kasy i tyle :( Bez kasy JAK NAJBARDZIEJ, ale z kasą nie. A wiecie - zasad do końca nie znałam, a już bym kasę dostała bo będą mówić, że bym dostała. NIE. Bo właściciel się niczym nie interesuje. No to Holendrzy w niego ROSJĄ. Albanią mieli w niego walnąć i PO NIM. Pasuje Rosją bo rodzina. Ale tam jest jeden kryminał. A w Holandii chyba wiecie też że walą w niego Rosją. Właśnie Albanią mieli przywalić i ...po nim. BO NARÓD - tam chodzi o NARODOWOŚĆ. O rodzinę? Czyją? Magdy? Żakliny? Rosjanki. A co ta Rosjanka nazywa sie ANGELA? A nawet jakby wiecie to CO TO ZNACZY i tyle :(

Ta Rosjanka Angela tę rodzinę też ma dzięki tej pracy. Albanami mieli walnąć i by go wyrzucili. Bo ŻADEN nie ma rodziny. Jeden. No ale to za słabo. Z gleby. A ja też i do widzenia. W ogrodnictwie nie musi być rodziny. I tyle. Taki już jest urok ogrodnictwa...

Zamkniesz już ten ryj? Nikt Cię nie czyta, bo piertolisz takie głupoty że głowa boli!. Wszystko chaotycznie i o niczym, przestań odejdź i przestań śmiecić..

Nie, nie wiesz o czym myśle. Panuje opinia że jesteś chora psychicznie, z każdym słowem utwierdzasz mnie właśnie w tym przekonaniu. Na końcu każdego słowotoku piszesz "i tyle" albo "już koniec" a nigdy nie kończysz.. Wszystko co piszesz przeczy samo sobie, przedstawiassz takie fakty, które zupełnie nie pasują do tych które pisałaś np. kilka dni wcześniej. Jednym słowem głupota, skończ..

Gość NiktNIEwiedział
No nawiązałem tylko do 'języka ciała' to też tam o mówię ciała i takie tam różne,temperament,o człowieku ogólnie

Może robie błędy, ale chyba zmykam już z kafe. tu sie nawet popisać nie da. Ja to forum chyba tylko już ogrywam. Napiszę wam tak - ta szmata MAGDA z ogrodnictwa w Niemczech niech sie POWIESI na drugi raz, a nie sznupa ludziom po życiu. Wchodzi w życie ludziom TA SZMATA MORDERCZA W NIEMCZECH!!! bo troje dzieci urodziła - ja pierdolę to oby miała takie dzieci jak Lepper wiecie. Bo na mnie że z lepperem trzymam. A ODJEBAJ SIE TY SZMATO NIEMIECKA ODE MNIE i koniec. Pierdolna debilka ze wsi. Leży na wyrze - cyce do przodu - ostatni zbokol i na mnie. Se cyców nie wypal pizdo niewydymana w tych kwiatkach. Bo wszystko przez to gówno. Bo przeze mnie jedna baba w Staszicu dyrektorką nie została. Ty sie kurwo powieś w tych kwiatkach jebana razem z tą pierdoloną ruską a z dupiaj z cudzego życia. W ogóle kurwa nie wie o co chodzi i na mnie. ty pierdolna pizdo do Rzymu se jedż z e starym ty CIULICO NERONA. Jak moja stara tu, ale jej tak nie wyzywam bo mi przypierdolą, a tej kto wjeba? Ten mój brat jej do dupy powinien pistolet przystawić i jej zrobić CIULA W DUPIE jak dla mnie tyle ona jest warta. Kutasica ODBYTOWA obecnioe LESBA z 3 dzieci. Bo skiądz ma dziecko w brygidkach. A jej kurwa żal. Niech se zrobi dziecko USZAMI tyle mnie takie kurwy obchodzą. A co ona z tym księdzem robiła to się ludzie dowiedzą w Ostatni Dzien. Dla niej mam tylko radę taką BO TAKI JEST MÓJ BRAT - ty się idz babo powieś jak ci tak tej dyrektorki żal w Staszicu. ty pierdolna kutasico wiejska. Polucha albo niemka. Morderczyni - ty se miałaś pomyśleć o swoich grzechach pierdolona pizdo zanim cudze zaczęłaś wyciągąc. No weicie - bądzcie se OK w TAKIM towarzystwie. Sorry :( Na nie WYZWISK nie starcza. Sorry. jedynie, że se na nią pierdnęłam. minimalnie. Ta baba to jest gówno z dupy - gdzie ona ma te dzieci? A ta ruska to samo - ona człowieka ŻYWCEM ZE SKÓRY OBDDZIERAŁA w tej Rosji. Wy się liczcie z tym , ze tam każda 10 lat pierdla powinna dostać i tyle. Bo czemu one mnie nie chciały - bo mają 1 morderstwo na sumieniu, a Żaklina dwa i same mnie wylały, Haki jedno. I co? Reszta też po jednym CO NAJMNIEJ. Co wy sobie nie myślicie? Za 1to jest co najmniej 10 lat!!! Ja nikomu życia odbieram. Po prostu sprawiedliwy wyrok dla mordercy to OPINIA i 10 lat pierdla. A MOŻE NIE? :(

Walizki CO PRAWDA to miałam od razu ograne, ale mimo wszystko wiecie. Siedzą tam walą się, łozko jedynie, pokój zatłoczony - Boże jaka ta Magda jest głupia. Ona nawet dziecka z księdzem na męża nie umiała sobie zrobić. W dupę się z nim waliła bo to widać. Ona jest tak stuknięta, że się żywcem wypalic powinna. Chleje, pije, a jak KLNIE byście ja słyszeli. COŚ OBRZYDLIWEGO . I tyle :( I pierdoli od rzeczy. Tam się jest krótko wiecie i się spada stamtąd albo się siedzi dla kasy. Co ona pierdoli ta baba? Ona ma wszy na cipie i tyle mnie ona obchodzi. I nie chce o tej KURWIE więcej słyszeć. Ona ma męża kurwa wiecie tego... DOMATORA. Ta baba ma NAPIERDOLONE W ŁEBIE, a nie męża domatora. Bo czemu z nią nie trzymam. Żeby się ze mnie nie śmaili pewnego dnia, że TEŻ MAM MĘZA DOMATORA jak Magda z cycami na wierzchu. Pewnie to samo i tyle :( Nie wiadomo co może być w życiu, a już mam dosyć tragedii jeszcze mi pierdolona baba z Wielowis potrzebna. Niech se cyce wypali tym petem albo suty niech jej wyliżą lub wygryzą. taka jest. Żaklina niech jej cyce wygryzie - może wtedy będzie normalna. Dosłownie. ja bym ją uleczyła tak. PORZĄDNA PATELNIA w łeb ją pierdolnąć - wstanie to wstanie nie to nie. I TEŻ JEJ NIGDY NIE WYBACZĘ. Byłam głupia i koniec. Ale NIESTETY w pomidorach pasowało mi posiedzieć z pół roku. Nie bo se siostra nie przejęłam. A TY KURWA MAĆ STARA RUDERO GDZIE MASZ DZIECI DO CHUJA JEBANEGO? Ty się ciulico ze wsi sama popatrz na siebie. Tak tam jest wiecie. I tyle :( I żebym więcej o tej chuja w ryjiu niewartej pierdolonej piździe WŁOSKIEJ teraz nie słyszała. Bo wyszła na idiotkę bo miała o mnie stać, ale matka nie da jej rady. Ona się miała ODPIERDOLIĆ ode mnie. Ja mam 35 lat i nie potrzebuję ŻADNEJ matki. A na pewno nie jej. I niech uważa bo mnie się prawo trzyma. Ja nie jestem prawniczką, ale jak będę miała kasę i pójdę do sądu to wszystko wygram z nią bo jedynie,że przez brak wiary przegrałam więc jak ja tej babie jeszcze wpierdolę za uniemożliwianie ludziom młodym znalezienia stałej pracy to kurwa mać na okulistę nie zarobi - takie wory będzie miała ta pierdolona chuica pod ślepami. I tyle :( Co to za ciulica jest to się opisac nie da. Małpa z dzerwa to jest :( idiotka i ZERO OSTATNIE :( I tyle :(

Wiecie w tych pracach każdy ma TAKĄ pozycję jak nie wiem co - jak głupie gały i tyle. A pracy stałej i tak nikt nie ma. Bo pracownik stały to się może rządzić, a ona? Byleby jej nie wyjebali. I patrzcie - ja sie PRZEZ TAKĄ CIULICĘ wyrażam, ale zrobiłam jej coś? A ta kurwa na mnie jak szmata jakaś pierdolona w łeb - ja sie tam z żadnym facetem w dupę nie waliłam. Mężowi miała wpierdolić i by nie musiała wyjeżdżać. Ona chyba przez to wyjechała, że chodził i mówił, że więcej dzieci nie ma bo matkę w dupę wali i tyle. i się śmiał. A ma 3 córki i na oczy jej widzieć nie chcą i tyle. I ona się przejmuje w tych Niemczech DYREKTORKĄ MOJEJ SZKOŁY ŚREDNIEJ - no wiecie co... a dzieci? Gdzie ona dzieci ma? No cóz... w szkole uczyłam. Co to tak przez telefon z dnia na dzień? Mąż domator... no cóz... :(

Mnie się ani tam jechać nie choc epowiem wam bo tam każda ma pozycję w tej pracy jak z gołą dupą dziwka wypięta. Taką pozycję mają i tyle. Żeby na stałe były jeszcze wiecie. A to też zależy co i jak. A ta Magda wiecie porządku ze starym nie umie zrobić. Wyjechała bo moralna, a on takie rzeczy gada, ile tych dzieci - wiecie jeszcze na wsi. Ona sobie miała zrobić dziecko z księdzem i wtedy męża by olała a mąż ją. A dzieci ma dziwnie zrobione bo matce pomogła się na drugi świat przenieść i tyle. I wiecie szkoda tych dzieci, ale ojciec OK i tyle. Zależy do czego się nadają. Ta baba to tak - jeden pet, a tak ogólnie to przekleństwo jeszcze gorsze niż moje, jeszcze jej tytoń kupiłam, ale jeszcze wtedy w pokoju nie kopciła. Ja uważam, że tam wszystko co najgorsze jest przez nia, ona sie wynieść powinna, dziećmi zająć, księdza przeprosić, dziecku księdza coś kupić. Ona się z tym swoim starym w dupę wali, ten gada to po całej wsi, a ksiądz ma się nia przejąć. I wiecie co... aaa szkoda gadac. Należy to wszystko zostawić i OLAĆ i tyle :(

Wiecie co - znowu tyle przekleństw :( Zmieniam ksywkę bo to nie ma co i tyle :( I koniec :( Ale Jean Hilliard to była niezła ksywka i tyle.

Wiecie stac można o wiele rzeczy w życiu - jakby była ta Magda mądra to wie o 3 samobójcach ZA JĘZYK holenderski i by mogła być. Bez języka. Bo takie przekręty są, że nie opłaca sie uczyć. Ale wiecie ona jest od osoby kontaktowej. Ja się jej nie dam. Tam mieli mówić po niemiecku i zaraz by z tonu musiała spuścić. Poza tym co tam po tym niemiecku - trochę słów, się czegoś nauczysz i tyle. A ona TAM stoi o to, że nie żyjąca już chyba 10 lat kobieta miała DYREKTORKĄ być. Ło matko - kurwa wiecie niech se weżmnie samouczek i sie pouczy niemcolka. Bo wiecie - czemu oni jej nie chcą pomóc? Po pierwsze ani słowa po niemiecku, a po drugie zaraz powiedzieli księdzu tam co Magda wyprawia u siebie i tyle. I wiecie... chcesz bliżniego grzechy to najpierw swoje grzeszki kochanie i tyle :( Może masz gorsze albo więcej i tyle :( No a tam ksiadz NIEŻONATY ma 2 dzieci i tyle. I tyle wskórała i po co obgadywała. Nic nie robi tylko ŻENUJĄCO OBGADUJE. Bo jest mądra i może być, a jest głupia jak snop siana i nie może. I wiecie - jakby była tu to by mogła obgadywać, ale na wyjeżdżie? Przecież nie jest z dziećmi - tak jak ksiądz tam. Bo pasuje im razem o dzieciach porozmawiać = po prostu konwersacja - co robią dzieci? Ile przez telefon sie można dowiedzieć - ten ksiądz od brygidek ona od męza i tyle. To samo :( Wiecie - ja nie chciałam wyjeżdżać, ale jakoś nie umiałam. Musiałabym sie powiesić. A reszta to wiecie - żebyście w lesie na wyspie wisielców nie znaleźli trupa swojego sąsiada. Tyle wam napiszę.

Jakbym miała tak żyć kiedyś jak mam teraz powiem wam po zwolnieniu dyscyplinarnym to się wolę powiesić a to i tak na rok mam takie życie i koniec. I wyjazd, a nie takie coś. Czy się uda to się okaże, ale tak trzeba i tyle. Mnie szkoda 3 samobójców przez Iwonkę - ona z nia trzyma - naiwna tez nie jestem. I ona jest święta. Tylko żeby nie było, że jak któraś córka się powiesi to PRZEZE MNIE. Nie - ja potępiam seks analny. A może to jest i prawda. Może powiesiło jakieś dziecko? Kto wie? Albo w rodzinie siostra bliżniaczka - nie wiadomo i tyle :(

Jeśli chcecie jeszcze wiedzieć to ja miałam chore umysłowo życie, ze mnie nikt normalny NIGDY rady nie da i tyle. Ja byłam jedną wielką chorobą umysłową, a w liceum to jak ja miałam iść na medycynę Z LASU SAMOBÓJCÓW. W sumie - żydowskie myślenie - chcesz ciężko chorować to sie lepiej powieś, wszystko bez sensu i tyle. I kto mi pomógł? Bo kto ma pomóc Magdzie? Ksiądz. Ma 2 dzieci w brygidkach i tyle. Słuchajcie - ja to myślę tak - ksiądz ma swoje grzechy, ja mam swoje grzechy. Ja nie zazdroszczę ludziom ich grzechów. Ja mam swoje. Kto wie - może lepsze bez dzieci i tyle. Takie słownictwo - który ksiądz ma taką WENĘ , zeby tak kląć wiecie. Żaden. A ZATEM - może moje grzechy najgorsze? Kiedyś się dowiemy. Ale na razie musimy NAWRÓCIĆ SIĘ I POKUTOWAĆ za SWOJE GRZECHY. Bo dla mnie życie Magdy to KARA ZA JEJ GRZECHY a nie sukces. Moje też - kara za grzechy moje. Jakieś wyjazdy - jeszcze peta miałam wpisane. Ale pokornie poddaję sie Bogu mówiąc "ZGRZESZYŁAM BOŻE - to mam co mam" i co? Co ja mam pisać? Jak ta Agnieszka Śmieszka "schneller!!!" ??? Czy to jest rozwiązanie mojej sytuacji? SCHNELLER??? moim zdaniem nie. Po pierwsze nie mam zdrowia. Muszę myśleć inaczej. Na razie mi sie nie opłaca nic dalej myśleć. Tu mi coś musi wyjść, pózniej dalej. Ale na razie nie i tyle :(

Jaen tak myslam ze mialas jakies ciezkie traumatyczne przezycia bo piszesz madrze ale bez skladu..taki potot slow..wyrzucasz wszystko co w danej chwili masz na mysli.Co wogole dzieje sie teraz w Twoim zyciu..rozumiem ze ktos Cie oszukal..ale co do tego ma jakis ksiadz? Nigdy nie dostaniesz pomocy beinteresownej od kleru..to najlepiej zorgamnizowana firma na swiecie..ale nie do szerzenia wiary ale do robienia kasy.

do tej pory do d..., ale za dwie minuty idę do domu, więc się zacznie dobry wieczór:)