Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprsyjana

po co chodzicie na wybory?

Polecane posty

Gość deprsyjana

?

Gość deprsyjana
.

Gość bo nie mieszkam na bezludnej
wyspie i chcę mieć jakikolwiek wpływ na to, kto będzie rządził moim krajem

Gość deprsyjana
przeciez i tak bedzie gorzej najpierw sie nachapia a wam resztki rzuca sory nam

to czy będzie ci lepiej czy gorzej akurat nie bardzo od rządu zależy. Rząd zajmuje się kierowaniem krajem, a nie dawaniem tobie czegoś, od czego bedzie ci lepiej. Nikt nikomu za darmo nic nie da, bo niby skąd ma na to brać? Weź się za naukę i poszukaj dobrej pracy zamiast użalać się, na kafeterii, że nikt ci nic nie dał..

Gość deprsyjana
jestem niepelnosprawna i na rencie 540 zl mam cudowne zycie chcesz sie zamienic?

nie, nie chcę. A czego oczekujesz po wypowiedziach kafeteriuszy? Mamy się zrzucić, żebyś miała wyższą rentę? Bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi.

Gość deprsyjana
sie pytam po co glosujecie na ten hujowy rzad ktory chce wykoczyc nas i was

16:34 bo nie mieszkam na bezludnej to czy będzie ci lepiej czy gorzej akurat nie bardzo od rządu zależy. " " no to Ty już lepiej na wybory nie chodź 🖐️

wykończyć to by cię chciał gdyby ci cofnął rentę. Nie rządu wina, że jesteś niepełnosprawna

---wielbiciel czasy socjalizmu się skończyły, gdybyś nie zauważył. Rząd daje ci darmową szkołę, a reszta od ciebie zależy. Czego się nauczysz i gdzie znajdziesz pracę i jaką.

Gość deprsyjana
nie moge isc do pracy bo nie jestem w stanie prawie nie chodze niestac mnie na leki i utrzymanie gdyby nie rodzina zdechlabym fajnie??jak nie wina rzadu ze wegetuje to czyja?? moja?? ze smialam zachorowac:?

tak, to na pewno wina rządu, że zachorowałaś i nie możesz chodzić, w związku z tym zdana jesteś na pomoc rządu (renta) i rodziny.. A może do Bozi pretensje?

Gość deprsyjana
?

Gość deprsyjana
na sm jest nowoczesne dobre leczenie w polsce dostaja je nieliczni dlatego ze koszt to 7 tysiecy miesiecznie nfz nie chce refundowac dzieki temu dzisiaj jestem kaleka bo nie bylo mnie stac na ten lek i mam rente od kochanego rzadu pozdrawiam ciebie ciemna zaslepiona osobo obys nie zachorowala bo twoje wyksztalcenie i praca na gowno ci sie zdadza acha mam studia wyzsze ale pracowac w zawodzie nie moge

16:44 bo nie mieszkam na bezludnej ---wielbiciel czasy socjalizmu się skończyły " " nie wierzę własnym oczom :D:D a podatki? a skomplikowane wiecznie zmieniane prawo? a wysokie koszty pracy? a rozbuchana administracja przejadająca wzrost gosp.? a długi i ich obsługa? (obecnie 38 mld zł rocznie) - to wszystko dławi gospodarkę ! a służba zdrowia? a zasiłki i inna pomoc socjalna? (3/4 pomocy trafia do osób jej nie potrzebującej) itd. itd., mnóstwo tego za to rząd nie odpowiada?? :o ja pierdole, co za głąb! naprawdę, 9 października zostań w domu!

Gość deprsyjana
aaa jesli jestes ciekawa jak wyglada leczenie raka to tez jest calkiem ciekawe najpierw dostaje sie standardowa tania chemie ktora zazwyczaj nikomu nie pomaga jesli nie umrzesz to moze dostaniesz cos lepszego a moze nie;)

sn to straszna choroba, ale niestety mogę ci co najwyżej współczuć. Mam nadzieję, że troszkę lepiej poczułaś się nazywając mnie ciemną, zaślepioną istotą. Pozdrawiam serdecznie i życzę światełka w tunelu. Tylko nadal nie wiem co ma temat twojego posta do tego, że dopadła cię ta choroba.

Gość deprsyjana
bo jestes ciemna osoba zachorujesz ty albo ktos z twojej rodziny np, na raka i zobaczysz jak bedzie fajnie chodzic i blagac lekarzy o leczenie bo nie wierze ze 7 tysiecy zarobisz!! i wiecej miesiecznie

---wielbiciel, rozumiem, że chciałbyś niższych podatków, ale większego socjalu, tak? Jakim cudem miałoby się to stać? Prywatna drikarnia banknotów? Skądś na to trzeba przecież zdobyć pieniądze. A niby skąd jak nie z podatków? Więc nie dociekajmy kto jest głąbem

Gość jeśli mój głos nic nie zmieni
to brak mojego głosu nie zmieni nic "jeszcze bardziej", czyż nie? Można narzekać na naszych polityków, ale nie można odmówić im jakichkolwiek zasług: poczytajcie o Somalii, o Bangladeszu i innych krajach, gdzie okresowo nie było tzw. silnego rządu i działy się naprawdę straszne rzeczy. Mnie jest w dużym stopniu wszystko jedno kto zostanie posłem, ale nie aż tak bardzo wszystko jedno, żeby nie iść wcale: wolę Donalda Tuska od np. Krzysztofa Kononowicza. Wolę Jarosława Kaczyńskiego od Andersa Breivika. Nie głosujecie i myślicie, że życie woków Was ot tak sam się toczy, a gdyby tak faktycznie wszyscy politycy wylecieli w kosmos, to byłoby u nas jak w Somalii, a nie jak w Irlandii ;).

17:00 bo nie mieszkam na bezludnej ---wielbiciel, rozumiem, że chciałbyś niższych podatków, ale większego socjalu, tak? " przecież piszę, że 3/4 pomocy socjalnej jest NIEPOTRZEBNE, więc nie, nic nie rozumiesz 🖐️

Gość wobec tego nie głosujmy
wszystkim od razu będzie lepiej i każdy będzie szczęśliwy :D