Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choojniaaa i tyle

nigdy nie zajdę w ciążę:(((((((

Polecane posty

Gość choojniaaa i tyle

nigdy się nie uda już nie mam nadzieji, mam wszystkiego dość nic mi się nie chce, jestem apatyczna, mam zły nstrój życiowy kryzys

Gość a jak dlugo sie starasz
? ze sie poddajesz?

z takim nastawieniem do zycia to ci nic nie wyjdzie wiecej optymizmu i wiary

Gość Letikaaa
kup sobie psa. Pododno łatwiej zajść wtedy w ciążę, bo piesek odstresowuje i nie wiadomo kiedy jest dzidziuś :)

[zgłoś do usunięcia]Letikaaa jesli ktos jest zdrowy to ok a jak ktos ma problemy zdrowotne to niestety pies tu nie pomoze

Gość choojniaaa i tyle
1,5 roku ale już tyle przeszłam podczas tych starań, że mi się odechciewa i nie wierzę 1,5 roku bólu, krwawień w środku cyklu niepękające pęcherzyki, wielkie cysty permanentny stan zapalny szyjki macicy (nic nie pomaga!) mięśniak i operacja jego wycięcia już mi się zwyczajnie odechciewa jak teraz kuracja z clostilbegyt i proverą nie pomoże to się poddaje!

Gość choojniaaa i tyle
pies? to chyba jakaś kpina, dzięki

Gość spokojnieee
Spokojnie, bo rozdrapywanie tego na forum nic tu nie da, tylko się dodatkowo nakręcasz...Po części Cię rozumiem, bo staraliśmy się równy rok, może i to norma, może i wcale nie dużo, ale uwierz mi że dla kompletnie zdrowej młodej pary, to to jest sporo, przychodzą dziwne myśli, zaczynają się na tym tle kompleksy, docinki ludzi... Masz jakieś przypadłości, ale spokojnie przecież, to nie jest nic bardzo poważnego, leczysz się, wszystko się na dobrej drodze..Spróbuj znaleźć plusy tej sytuacji, ułożyć to sobie w głowie, pojawienie się dziecka, to dla ludzi sprawa naturalna i nie można z tego robić nie wiadomo czego, owszem trzeba się starać, leczyć, ale nie można wszystkiego temu podporządkowywać...Szczerze życzę powodzenia :)

zostaje ci cierpliowsc tez dlugo sie staram juz ale nie poddaje

Gość optymistkaaaaaaaaa
my sie staralismy 13 lat i sie udalo, tez mialam wszystko, endometrioze, cysty i cuda niewidy, nigdy w zyciu bym nie uwierzyla, ze sie nam uda, a jednak...

ej główka do góry! musisz się starać i ciągle mieć nadzieje, przecież dużo zależy także od nastroju i nastawienia. nie poddawaj się!

Gość spokojnieee
I te teksty ludzi: dziecko jest najłatwiej zrobić, każdy to może...straszne dla takich osób, które nie mogą zajść...