Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michalallure

MEGA dziwne odchyły, co mi jest?

Polecane posty

opis mojej przypadłości będzie chaotyczny gdyż trudno mi wskazać jakieś bardzo specyficzne objawy. juz piąty raz w ostatnich 4 miesiącach mnie to spotyka, mianowicie: -czuję się bardzo ospały, tak jakbym nie spał jakieś 2 doby -mam lekki, bardzo lekki, niestały ból głowy, -cieżko mi to okreslic ale to co odczuwam to chyba mdłosci, ale na pewno delikatne, nie ma sytuacji ,że chce mi się wymiotować, -w zasadzie nie mam ochoty na jedzenie, głód rzadko odczuwam... jednak jak jem to nie mam wstretu do pokarmu -niska temp ciała, w przedziale 35-35,5st -najchetniej bym spał, a jeśli musze cos robic robię to 2 razy wolniej niż zwykle objawy te trwają od 2 do 4 dni. pozniej wszystko wraca do normy. Nie wymieniłem jednego objawu a konkretnie wydaje mi się, że mam bóle w lewym nadbrzuszy, okolice żołądka, za mostkiem. Serce miałem badane, wszystko super, usg jamy brzusznej tez nic nie wykazało niepokojącego - zdrów jak ryba. Zespól tych objawów łącze choć może mylnie z jedzeniem. Wydaje mi się, że jeśli jem jakoś "niemądrze" np. obiad tłusty, zaraz jakieś ciasto, po parunastu minutach chipsy. Może to złe założenie ... Co to może byc? Mam 25 lat. ma ktoś choć najmniejsze podejrzenia, jakiś pomysł? z góry bardzo dziękuję!!

Gość Maaaalllikkaaaa
za bardzo się nakręcasz pewnie raz Ci sie tak zdażyło a teraz łaczysz ze soba te objawy i sytuacje które je wywołuja za dużo myślenia ...

Gość Maaaalllikkaaaa
skoro ty masz badania p;orobione to nie ma zadnej przyczyny poza psychogennymi .... sprobuj sie nakrecic na jakas inna sytuacje to zobaczysz efekt taki sam

Gość Maaaalllikkaaaa
to chlopie idz do lakarze pierwszego kontaktu pokaz mu te wyniki a on Ci powie to samo zobaczysz