Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buddy Valastro

Co dziś jedliście? I ile ważycie?

Polecane posty

Gość złośliwakocica
Zazdroszczę tempa... Kilogram w trzy minuty? :D

Gość dużo chyba za duż
cały dzień 2 kanapki z chleba ciemnego, jedna z serem żółtym a druga z serkiem topionym mały trójkąt jogurt activia mały do picia batonik kinder maxi king bułkę z serem i troszkę ketchupu mały kawałek ciasta jogurtowego bez żadnego nadzienia duże jabłko aha po 17,00 już nic nie jadłam i jeść nie będę do tego kawa bez cukru i herbata pu erh ważę 66 kg/ 168 cm... a chciałabym schudnąć

Gość Jak wykonać?
Ja odchudzam się od zawsze :o i nie mogę schudnąć, nie jem tyle co np. moja matka (je cały czas, potrafi kilogram jabłek, mandarynek na raz zjeść albo 2 czekolady jednego dnia :O) ma 170 cm i waży 56 kg ... A ja ćwiczę na stepperze codziennie 30 minut + ćwiczenia, skakanka itd, pilnuję, aby do 1300 kcal dziennie doszło i nic nie chudnę :O:O

Gość ojojooj
ojej :c przesadziłam dziś ;ccc -3 kromki z żółtym serem i pomidorem - banan - kawałek kaczki z pieczonymi jabłkami i sałatka z rukolą i ogórkiem - kopytka kilkanaście małych ;cc - herbata - capuccino

Talerz rosołu z makaronem i pół kotleta z piersi kurczaka. Do tego dwie łyżki stołowe buraków na zimno. I kawa z mlekiem. Ważę 59 kilo

ostatnio zapominam o tym,że jednak dobrze jest czasem cos zjeść. Ale coś już dzisiaj było. Bardzo słodka herbata, banan i kromka żytniego chleba maczana w dobrej oliwie. Tyle. 160 i najwyżej 45kg.

tez bym chciala przy 1,7 wazyc 45 kg, moze proponujr podac wiek do tego bo nastolatki są z natury chude a starsze, no coz