Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigaaaa

czy to zdrowe?

Polecane posty

Gość gigaaaa

co myslicie o moim jadłospisie ? nie jadam warzyw , bo nie lubię . ale ostatnio toco jem tomasakra .. w wakacje teraz przeważnie .. zazwyczaj jem jakieś smażone potrawki ... najczęstszym posiłkiem jest : chleb w jajku , smażone kluchy ( doprawione itd), grzanki jakieś ( najczesciej z serem i wędlinką ), omlet ( z podsmażoną kiełbaską w środku ), spaghetti , czasami ryż z warzywami , ( ale to może raz bądź dwa- w miesiącu ) , bułki ze dwie z parówką , jajecznica , podsmażana wędlina z chlebem .. itd co o tym myslicie ?? straszne nie ?? od razu dodam , ze gruba nie jestem , ale własnie martwi mnie to , ze "NA RAZIE " ... Nie mogę siędo warzyw przekonać ale chcialabym :)( Proszę o mądre odpowiedzi .. z góry uprzedzam ,ze zbędne , chamskie komentarze puszczam bokiem ...

Gość gigaaaa
no to wiem. ale nie wydaje wam się przerażające ,ze jem wszystko smązone,podgrzewane itd ?? Jeszcze tak z kilka miesiecy i zaczne miec problemy z nadwagą ..

Gość dfrfffff
ojojo

Od ponad 30 lat jadam podobnie i nic mi nie jest. Nie lubisz warzyw to jedz owoce

Gość gigaaaa
no ,ale kazdy wie , ze smażone tuczy i jest nie zdrowe chcialabym sie na warzywa i owoce przerzucic ale nie potrafie brak silnej woli ;( juz przytyłam ze 3kg. przez to moje jedzenie /.

Gość no ale o co ci chodzi?
Skoro sama widzisz, że jesz niewłaściwie to zmień to, nie rozumiem czego tu oczekujesz. Nie lubisz warzyw to lepiej polub, bo możesz mieć niedługo problem ze zdrowiem.