Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saraxxx@@

Ciężko mi z tym!

Polecane posty

Gość Saraxxx@@

Umieram z nudów, nie wiem, co ze sobą zrobić i ryczę do poduszki całymi dniami. Jestem w związku na odległość i mamy mały kontakt. Widujemy się jakieś 2 razy w miesiącu, a poza tym, to rzadko piszemy czy rozmawiamy przez telefon. Znajomych mam. Ale każdy się spotyka ze swoją drugą połówką, każdy zawsze ma coś do roboty. Ja nie mam z kim się spotkac. Czasem wyjdę z kolezanką gdzieś. A jak nie, to idę sama na spacer. Mam hobby, ale ono już mnie nie bawi, tak, jak kiedyś i nie moge robić w kółko tego samego. Mój każdy dzień wygląda tak samo i każdy przeżywam w samotności. Ciężko mi z tym.

Gość Saraxxx@@
Napiszecie mi coś. Kurde, nawet tu nikt się nie odzywa...

Gość zdzwoń do weterynarza
mam podobnie:P a skąd jesteś? ;)

Gość Saraxxx@@
Z Torunia

Gość zdzwoń do weterynarza
a to dupa... ale może ktoś z Torunia się tu kręci ;) powodzenia:)

Gość Saraxxx@@
Może... Ale widzę, że chyba nie. I nawet nikt mi nic nie poradzi ani nie wesprze. Jakie głupie to życie....

Gość Saraxxx@@
Co mogę zrobić, zeby jakoś zmienić swój beznadziejny stan?

Gość Saraxxx@@
Sama?

Gość znajdz sobie faceta na miejscu
bo to to i tak nie jest zwiazek

Taki związek ma szanse przetrwać. Sama jestem tego przykładem :) Wystarczy chcieć, starać się i tyle :)

Tylko nie rozumiem czemu mało rozmawiacie przez telefon? Skajp to też świetna sprawa ;)

Gość Saraxxx@@
Ja już nie wiem, co z tym naszym związkiem.... Niby jest, ale jakby go nie było. Z nim nie umówię się tak spontanicznie i nie pojade do niego. Masakra...

A dlaczego masz do niego nie pojechać? Albo On do Ciebie? Więc pytam skąd jest ten Twój luby?

Gość Saraxxx@@
eh... Szkoda gadać. Niby jest wszystko ok. Ale sama nie wiem, co dalej znami będzie tak na odległość. On niby dużo pracuje i nie ma czasu. A jak mówię, że w takim razie może to zakończymy, to on, że nie. i wtedy jakis czas dosłownie szleje i wydzwania. Bo on mówi, że nie wyobraża sobie żebyśmy to skończyli. A ja sobie z tym nie radze i czuję się samotna.

nie mowie, ze nie przetrwa bo oczywiscie ma szanse wlasnie jesli strony sie staraja. a autorka i jej "facet" tego nie robia skoro rzadko nawet rozmawiaja

Gość Saraxxx@@
Z Tarnobrzegu

Gość Saraxxx@@
Ja bym chciała, on się wymawia, że nie ma czasu. A ja nie wiem, co robić. Jak chcę to zakończyć, to on wręcz powiedziałabym, że panikuje. A takie ciągnięcie tego dalej też jest głupie, bo czuję się samotna. I jestem w kropce.

To skoro On nie ma czasu to Ty pojedź do niego. Dla chcącego nic trudnego ;) Nie rozumiem waszego postępowania. A Ty czym się zajmujesz też nie masz czasu na spotkanie z nim?

tracisz tylko czas z nim :( ile masz lat? pracujesz?

Gość Saraxxx@@
Ja mam czas. Mam 23 lata. Studiuję i pracuję dorywczo. On twierdzi że nie ma czasu. A ja nie chcę go z nienacka "napadać", skoro niby tego czasu nie ma. Jak nie to nie. Kurde, głupie to jest.

Napadać z nienacka? Nie rozumiem tego wszystkiego, co to za związek skoro Ty się obawiasz do niego pojechać. To chyba tym bardziej powinien się cieszyć, że przyjedziesz i się zobaczycie? A może On tam ma kogoś innego i nie chce żeby się wydało. Skoro macie taki znikomy kontakt to po co to ciągnąć? 😭

Dziewczyno, olej go!!

Gość Saraxxx@@
No własnie śmieszne jest to, że raczej jestem pewna, ze nikogo nie ma. Nie będe pisała, skąd ta pewność. Ale to jest ostatnia rzecz, o jaką bym mogła go podejrzewać. Wiem, że chory jest ten związek.... Ale kocham go.