Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak wykonać?

Jak wykonać taką fryzurę?? help !!

Polecane posty

Gość Jak wykonać?

Nakręcałam na wałki o średnicy 6 cm, ale włosy tylko się wyprostowały i lekko uniosły przy skórze... http://www.google.pl/imgres?q=aishwarya+rai&hl=pl&sa=X&tbm=isch&tbnid=6gyB1iXKtwr4GM:&imgrefurl=http://www.theaishwaryarai.com/article.asp%253Farticleid%253D45946&docid=D4f4PJE5God9BM&w=322&h=400&ei=NY5OTsb3FMn54QSSysHhBw&zoom=1&iact=hc&vpx=562&vpy=134&dur=825&hovh=250&hovw=201&tx=93&ty=122&page=8&tbnh=109&tbnw=88&start=173&ndsp=33&ved=1t:429,r:4,s:173&biw=1366&bih=587

Gość Jak wykonać?
up up up

Gość Jak wykonać?
rozumiem, że elektryczna lokówka????

hehe no raczej innej nie znam no chyba, że wodna. A jeśli nie masz to będzie trudno lub małe mniejsze wałki choc wątpie, że da rade. To zależy od twoich włosów czy trudno je stylizować. Jeśli bym miała takie włosy jak ta pani to bym prostownicą to zrobiła . W sumie mało mi brakuje ale prostownicą też fajne loki wychodzą takie bardziej naturalne ;)

Gość Jak wykonać?
Właśnie trudno je wystylizować :O A jak robi się loki prostownicą??

Gość wrednamalpa26
papiloty?

Gość Jak wykonać?
Papilotami próbowalam ... Ale wyszło mi a la bambo na głowie :(

A wiec to będzie tak po pierwsze dobra pianka mi podchodzi z niwea nie uczula i włosy się nie kleją i lakier też :) Prostownicą zawijasz jak lokówką dochodzisz do końca i zakręcasz ważne jest w którą stronę kręcisz to widac na tym zdjęciu jak sie przypatrzysz tył do środka, a przód na zewnątrz :) musisz trzymać trudno powiedzieć .. tak na wyczucie nie bierz dużo włosów, ale tez nie za mało rozkładaj na całej powierzchni prostownicy musisz poeksperymentować :) to się nauczysz ale nie jest to trudne

Gość ampa
lokówka albo prostownica tylko, wałki czy papiloty robią afro

Gość takie tam duperele
Idź do fryzjera :)

A pianką pierw bierz potem prostownica i na końcu lakier i tak każdy lakier możesz brac jak skończysz warstwe bo najlepiej warstwowo to robic :)

Gość Jak wykonać?
Dzięki wielkie :D:D:D Muszę eksperymentować :P

też bym chciała takie włoski :) ale moje to są ,,szatany,, no nie da się ułożyć nic trwałego i tyle... myślę o takiej ,,ala,, trwałej u fryzjera...

Gość ampa
trwała nie nie .... włoski Ci zaczną odrastać i powstanie efekt pudla

Może pudel nie wyjdzie ale musiała byś powiedzieć konkretnie o co ci chodzi fryzjerce, bo niektórzy tak sie z tym mijają i potem cuda wychodzą :) Ale przemyśl to dobrze, bo z trwałą jest jak z farbą do włosów .. Do tego bardzo niszczy włosy