Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie coca coli

To ja latam za nim

Polecane posty

Gość nie lubie coca coli

Jak mogę odwrócic sytuację aby to on za mną biegał? Historia taka że od początku pisał mi że jestem spełnieniem jego marzeń, że tak się zakochał itd. Ja mam potrzebę kontaktu z nim, spędzania czasu, oczywiście nie narzucam się a on wszystko odkłada na później, albo nie ma czasu albo jest zajęty. I tylko wtedy kiedy on chce mam byc na jego skinienie. Kiedy ja nie piszę lub nie dzwonię kilka dni, on zaraz z wyrzutami że się do niego nie odzywam :/ Jak to wszystko zrozumiec? Jesteśmy parą prawie rok.

Gość też nie lubię cocacoli
pepsi rulez

Nie zrozumiesz, ale nie bądź na skinienie. Bądź często umówiona, zajęta, itp.

Gość @Roszpunka@
Mam tak samo.

Gość takie tam duperele
Wymiguj się od spotkań, nie odbieraj telefonu, nigdy nie oddzwaniaj, miej swoje "sekretne" życie, o którym on nie ma prawa wiedzieć (koleżanki, fryzjer, kosmetyczka, rodzinka). Jeśli to nie poskutkuje olej dziada bo pewnie mu już nie zależy :(

Gość sdfghjdfv
ja uwielbiam colę, dziwna jesteś

Gość 100 PROCENT DYSKRECJI
100 PROCENT DYSKRECJI LODY OD 1ZŁ TYSIĄCE KOMENTARZY WSKAZUJĄ ŻE WARTO MI ZUAFAĆ Kochani mężczyźni już na samym allegro jestem ponad rok z wami setki stałych klientów setki a nawet tysiące pozytywnych komentarzy..... http://allegro.pl/lody-najtaniej-uwaga-nowe- zasady-u-mnie-i1763911786.html ZAJMUJE SIĘ ROBIENIEM LODÓW w każdym miejscu ***Z WYCZUCIEM ***FINANSOWO NIEDROGO ***ZDROWIE ZAPEWNIONE ***ANAL DILDEM DODATKOWO ***KARNETY MIESIĘCZNE ***ANAL Z CHARAKTEREM, NIE DOZNASZ ZAWODU ANI NIE BĘDZIE Z TEGO DZIECI NAJWIĘKSZĄ POPULARNOŚCIĄ U MNIE CIESZĄ SIĘ LODY POJEDYŃCZE Z MASAŻEM OBSZERNYM A TAKŻE KARNET MIESIĘCZNY ZAPRASZAM DO MNIE O KAŻDEJ PORZE WPROWADZIŁAM NOWE GODZINY OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU OD 12 DO 22 GODZINY OD PIĄTKU DO NIEDZIELI OD 12 DO 24 A NAWET DŁUZEJ KOCHANI WPŁATY DOKONUJECIE MAKSYMALNIE DO 2 DNI !

Gość @Roszpunka@
Na początku on za mną latał. Spokoju prawie nie miałam. Teraz, jakby odpuścił i się nawet pierwszy nie odezwie. Ale jak coś to twierdzi, że mu bardzo zależy. Chyba faktycznie mamy podobnie.... Ale też nie wiem, co z tym zrobić.

Gość nie lubie coca coli
Dziękuję za rady. Staram się nie narzucac. Ja mam swoje życie on swoje. Tylko tak jak on gdzieś wyjdzie lub pojedzie nie ma z nim kontaktu. A jak ja postanowie jechac na weekend z koleżankami za miasto on zaraz wydzwania gdzie jestem i co robie itd. O co tu chodzi?

Może chce Cię zmanipulować? Myślałaś o tym?

Gość @Roszpunka@
U mnie jest dokładnie tak samo! Albo ja np. do niego napiszę sms-a, a on nie odpisze i jest ok. A jak on do mnie napisze, a ja nie odpisze w ciągu 15 min. to sa kolejne sms-y dlaczego nie odpisuję, co robie, gdzie jestem i takie tam.

Gość @Roszpunka@
Jak zmanipulować? Napisz cos więcej.

Gość nie lubie coca coli
Nie wiem nie mam pojęcia. Nie doszukuję sie tutaj manipulacji, nasz związek rozpoczął się od przyjaźni. Nie wiem co ma na celu takie odkładanie wszystkiego na później, mówienie że kocha ale nie posiadanie czasu na spotaknie się z ukochaną osobą. Sprawdza moją cierpliwosc? Ileż można jej miec?

Gość @Roszpunka@
Ja się zastanawiam teraz czy moze jemu nie chodzi tylko o sex. U mnie też była przyjaźń na początku. A teraz nie ma czasu.... Kiedyś miał ten czas... I to więcej ode mnie. A teraz, czasem ma godzinę raz w tygodniu. Czasem widzimy się jeszcze rzadziej...

Albo kłamie. Kiedyś spotykałam się z facetem, który na przykład nagle zaczął mi mówić, że nie jest mnie wart, nie powinniśmy się spotykać, itp. Im bardziej starałam się dowiedzieć, co się takiego stało, on był coraz bardziej nieosiągalny. Szalałam z niepokoju, bo mi na nim bardzo zależało... Potem sam mi powiedział, że to była świadoma manipulacja... Chciał, żebym poczuła się winna, itp.

Gość @Roszpunka@
Aha.... W przypadku mojego może nawet tak być... Może chce, żebym poczuła się winna. Juz wiem. To pewnie to! Jeśli to, to odczekam swoje. Niech sie cieszy. Bo niby jest wszystko ok. Ale coś jest z nim nie tak. Odwala mi jakieś "ciche dni". Nie zawsze odpisuje. Ale jak juz np. zadzwonię to jest ok. I planuje co będziemy robić, gdzie pojedziemy.... Itd.

Gość @Roszpunka@
Do *X*: To co mam zrobić? Odzywac się czy nie w takim razie? Czy odczekać? Czy moze przestać się odzywać też? Czy pokazać, ze czuje się winna, żeby w końcu się zaczął odzywać? Co najlepiej zrobić?