Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna567.

Czy to normalne?Jestem dziewicą i mimo to mieszczą mi się...

Polecane posty

Gość Dziewczyna567.

Tam 2 a nawet 3 palce (do pewnego momentu).... Czy to oznacza że ja jej juz nie mam? Mam teraz 18 lat i zanim wezme się za te sprawy chciałam poznać trochę swoje ciało. No jakoś delikatnie włożyłam jeden palec- wszedl i zero bólu, zero krwi.później spróbowalan z dwoma i trzema -tez się zmieściły. Wiem że w każdej błonie jest otwór ale nie sądziłam że u mnie bedzie aż tak duży... Proszę tylko o poważne odpowiedzi. Czy to możliwe żeby urodzić się z tak dużym otworem że mieszczą się bez problemu dwa palce?

Gość Dziewczyna567.
I napiszcie jeszcze jak sprawa wygladala w waszym wypadku... I czy powinnam się z tego cieszyć? To oznacza że podczas 1 razu nie bedzie boleć?

Spokojnie to zależy od pipusi :D podeślij zdjęcia to ocenię ale raczej masz ok wszystko ! DARODFF@gmail.com

Gość A.gent O.range
już początek mnie rozwalił :D :D :D Jak nie zgubię tematu może doczytam do końca :) 🖐️

Gość Dziewczyna567.
Daro-chciałbyś :D :-P agent-wiem że to dziwnie brzmi ale jak inaczej można napisac o takiej sprawie? :-P i moze wypowie się jakas dziewczyna, kobieta? :)

Gość Dziewczyna567.
I proszę o konkretne odpowiedzi bo na prawdę mnie to zastanawia dlaczego tak jest w moim przypadku i czy to oznacza że bede miala później łatwiej podczas pierwszego razu :-P

Gość Dziewczyna567.
I niby czemu miałbyś gubic temat? :-P

to jak najbardziej normalne, ja swój pierwszy raz jak miałam to nie bolało ani krwi nie było. błona dziewicza może być szczątkowa, lub taka że trzeba operacyjnie usuwać. Ciesz się że będziesz miała przyjemny pierwszy raz :)

Gość Dziewczyna567.
Tak się składa że moje palce są strasznie chude i napisałam że nie do konca, tylko kawałek bo im dalej tym są grubsze :-P nie kazda dziewczyna ma palce giganty :-P

Gość przelotemmmmm
no spoko, bo gdyby Ci się dwa palce nie mieściły to jak zmieściłby się penis?:) Mi się dwa mieszczą też jestem dziewicą, może jakbym się uparła to 3 bym wsadziła. Ja chyba nie mam błony i nie pamiętam gdzie ją straciłam:)

Gość Dziewczyna567.
No ja tez nie wiem wiec sądzę że moze juz ze szczątkową się urodziłam i dlatego pytam....

Gość anka8889
autorko a wiesz gdzie sie znajduje blona dziewicza ?

Gość Dziewczyna567.
Znaczy się powiem tak-moje doświadczenie do tej pory zerowe i się tylko domyślałam że gdzies 2cm od wejścia do pochwy. No i jak nie jestem podniecona ciężko żeby te dwa palce weszły, a jak jestem to wejdą prawie 3 ale moje 3 palce mają 11 cm obwodu wiec to chyba wiele nie jest . To wchodzą nie całe i ledwo co.... I rozjechana na pewno nie jestem bo poza palcami (żeby się dowiedzieć czegoś o swoim ciele) nic tam nie wkładałam. No ale w każdym razie nadal mnie zastanawia czy można się urodzić ze znikomą bloną czy z nią się cos stało.... Tylko ja z nią nigdy wczesniej nic nie kombinowałam wiec nie wiem co się mogłoby do tego przyczynić...

Gość to mówisz..
że 3 palce ma obwód 11 cm..Ty to mierzysz? Dziecko drogie przestań się aż tak interesować ciałem, bo wpadasz w obsesję....a 11 cm to pewnie z połowa twoich kumpli ma takiego ptaka.

Gość Najlepsze-rozwiązanie
Wybierz się do ginekologa :) Przebada Ciebie i odpowie na wszystkie pytania związane z Twoim ciałem. Bo tutaj to sporo zboczenców i napaleńców :/ a lekarz zrobi to fachowo no i prawdę Tobie powie ;)

Gość A czy.....
Jesteś teraz mokra? ;)