Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratyjcie bo niewiem

poroniłam!!!! prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ratyjcie bo niewiem

zaczne od tego ze byłam w 8 tyg i 3 dni,poszłam na usg kontrolne i lekarz powiedział ze moje dziecko umarło w 6 tyg,z racji tego ze mieszkam w anglii dostałam do wyboru 3 opcje,wybrałam poronienie wspomagane tabletkami,pierwszego dnia wziełam jedna,a po dwóch dniach wróciłam do szpitala na cały dzien tam co dwie godz dawali mi tabletki po jakims czasie zaczął sie okropny ból brzucha i krwawienie,po chwili gdy poszłam sie załatwic PRZEPRASZAM ZE TAK W SZCZEGÓŁACH wylecialo mi cos wielkosci sliwki,przyszła pielegniarka i powiedziała ze to jest łozysko!!!!!!!!!!!,po jakies godz podszłam kolejny raz i znowu cos ze mnie wyleciało tym razem troche wieksze,przyszła pielegniarka i powiedziała ze to prawdopodobnie juz wszystko,kazali za kilka tyg wrócic na usg czy wszystko sie oczysciło,a ja nie mogę sobie teraz znalezc miejsca,ból minął chociaż czasami czuje lekkie bóle brzucha,plamienie mam delikatne,prosze napiszcie czy u was to równiez tak wygladało,nie zgadza mi sie ze powiedzieli ze najpierw wyleciało łozysko a pózniej dopiero płod:(czy z was tez wyleciały dwie takie kulki??? mój aniołek[*]

Gość Nie wiem dokladnie
Ja też poroniłam ale znacznie wcześniej i samoistnie w domu. Wyleciało ze mnie tylko jedno coś- podejrzewma,że pecherzyk płodowy. Wiem co czujesz ale nic nie jest w stanie ci pomóc.Po 5 latach zaszłam w ciąże by ją szybko stracić,teraz już rok czasu i dalej nic. Jednak nadzieja zostanie,wiem,że będę mamą. Ty też bedziesz. Jedna rada - nadaj swojemu Aniołkowi imię to ważne.

Gość ratyjcie bo niewiem
czułam ze to miała byc dzieczynka:( lenka

Gość to straszne co piszesz
biedactwo,yrzymaj sie