Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goooooooosiaa.

kolczyk w języku - problem.

Polecane posty

Gość goooooooosiaa.

Mam problem. We wtorek przekłułam język. Po trzech dniach przy dziurce pokazała się czerwona kropka i miejsce delikatnie ropiało. Poszłam do mojego piercera zapytać co to jest i czy to coś złego. Powiedział mi, że coś mi się naderwało i mam płukać szałwią i wszystko będzie dobrze. Miejsce jednak zaczęło nawet krwawić, dlatego rodzice kazali mi wyciągnąć kolczyk, bali się, że coś mi się stanie. Język już mnie nie boli, tylko martwię się. Nadal jest spuchnięty, a kolczyk wyciągnęłam wczoraj wieczorem. W dodatku w miejscu, gdzie była dziurka (od dołu i od góry) mam dwie grudki. Czy to normalne? Nadal robię szałwiowe płukanki, ssam rumianek w kostkach lodu i płuczę Dentoseptem. Bardzo proszę o pomoc.

to nic złego, też tak miałam. kolczyk mam już prawie 3 lata i jest wszystko ok, też płukałam Dentoseptem i ssałam kostki lodu z szałwii, po kilku dniach pojawiło mi się osocze, czyli znak, że się goiło, a skórkę sobie sama oderwałam :) pozdrawiam.

Gość goooooooosiaa.
Trochę mnie uspokoiłaś, dzięki :)

nie mialam zadnego problemu z kolczykiem w jezyku. :) za to na jezyku mojej kolezanki pojawila sie duza gulka i musiala wyciagnac kolczyk. wspolczuje ci. :O