Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gentelmanka

sama za siebie płacę na wszystkich randkach - to w porządku?

Polecane posty

Gość gentelmanka

Witam. Mój chłopak nigdy za specjalnie nie palił się do płacenia za mnie w kinie restauracji na imprezach. Kilka razy zaproponowałam że zapłacę za siebie on się zgodził i tak już zostało. On pracuje całe wakacje. Ja nie zarobiłam ani grosza. On twierdzi że zbiera na samochód. Ale czy to w porządku? Jak według was powinno być? Jak jest w waszych związkach?

Gość 27 lat to trochę późno
to w końcu ma być twój chłopak, czy sponsor?

Gość cvcxvcx
" Ale czy to w porządku?" a co on ma pracowac na ciebie? :o

Gość pirat_jack
najlepszy układ to taki ja za jedno ty za drugie. Jeśli on ucieka od płacenia to coś z nim nie tak.

Gość ostatnia-nastka
no sorry ale taki facet to dupa a nie facet :O ja nigdy przez 2 lata za siebie nie zapłaciłam bo mi nie pozwolił... to jest klasa a nie.... masz prawo być zła :)

Gość ullaaaa
zaraz sponsor! chociaz raz mógłby zaprosic ja na kolacje i zachowac sie jak facet z klasą....Nikt nie mowi ze stale,ale raz na jakis czas wypadaloby....

Gość patrzcie teraaaaaaaaaaaaa
zaprasza to powinien zaplacic, przynajmniej zaproponowac

Gość pólka
to po co go ciągasz po knajpach, skoro nie macie kasy ? :O

Gość ullaaaa
brawo dla noxeli:)

Gość ostatnia-nastka
Noxelia co racja to racja.

Mój facet nie pozwala mi za siebie płacić. Moim zdaniem głupio wygląda, gdy para stoi przy kasie. np w kinie i każdy płaci za siebie. Olałabym takiego typa, brak klasy...

Gość pirat_jack
ja mam taką zasadę gdy do chodzi do płacenia i dziewczyna nie chce płacić za siebie to znaczy że liczy się dla niej głównie kasa. Jak chce zapłacić za siebie to ja próbuje jej na to nie pozwolić i ją wyprzedzam ma u mnie plusa

Gość ja jestem po prawie
Zawsze mam pieniądze na randce / spotkaniu (a raczej miałam, teraz jestem zareczona). Kiedy dochodziło do płacenia to byłam juz przygotowana, wyjmowałam portfel i pieniądze i patrzyłam na reakcje chłopaka. Czasami zdarzało się że nie oponował i z takim nie spotkałam się wiecej ( dla mnie to również przejaw braku MESKOSCI, kopmletna ciota, paz:/). Ale w przeważającej czesci to mężczyżni za mnie płacili. Ale inna sytuacja czy ty kogos zapraszasz? czy jestes zapraszana? bo według ogolnie przyjetych zasad saoir-viver ten kto zaprasza ten placi. I inna sytuacja rowniez kiedy sie z kims umawias zi zaznaczasz : Dziś każdy płaci za siebie:)

Noxelia, może to nie pary, wyobraź sobie, że kolega może pójść do kina z koleżanką tak o, po pracy

Gość oooooooooooooj
o Noxella to kolejny rodzaj prostytutki na kafeterii ;-) ... Tak, moim zdaniem to w porzadku, dajesz mu jasny sygnal, ze nie jestes kolejna pusta dziewczyna lecaca na kase. U mnie od razu by wzrosly Twoje szanse, nawet na zwiazek "calozyciowy"... Zreszta jesli zbiera na samochod to na pewno z tego skorzystasz :-). Ja mam bardzo prosty test na to czy kobieta jest zwyczajna k... lecaca na pieniadze, ale na Tobie nawet nie trzeba byloby go chyba probowac...