Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paer_89

Przestrzeń w związku :|

Polecane posty

Gość paer_89

Hej, powiedzcie mi co mam zrobić w takiej sytuacji. Jesteśmy ze sobą od 7,5miesiąca. Jest dobrze, czasem tylko się sprzeczamy chwilowo. Dzisiaj mój chłopak mi powiedział, że potrzebuje przestrzeni, za często się widujemy, ze nie chce robić wszystkiego razem. Ok, ja powiedziałam ze nawet możemy zrobić tzw. przerwę w związku którą nie uznaję, ale nie zgodził się. Co mam zrobić w takim wypadku, sam przyjeżdżał, pisał, zapraszał... teraz pojechał napisał na gadu ze jest juz w domu i juz nic. O co mu dokładnie chodzi... jutro mamy jechać gdzies tam w jego sprawie mam napisac ze nie jadę?

O co mu dokładnie chodzi... Chodzi mu dokładnie o to co Ci powiedział. Nie chce z Toba zrywac, chce miec troche "przestrzeni" czyli czasu tylko dla siebie, bez Ciebie.

Gość paer_89
No tak, tylko na początku jest zawsze pięknie, zakochani nie potrafią się rozstać, spędzają całe dnie ze sobą a później szukają przestrzeni.. Zastanawiam się dlaczego nie może być cały czas magicznie.

paer_89 A Ty nie masz własnego zycia, znajomych, zajec , zainteresowan itd ? Ciagle spedzac czas z facetem i nawet nie miec czasu , zeby zatęsknic:O? W tym nie ma nic magicznego, to jest zwyczajnie nudne

Gość paer_89
Inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą. Jakoś nie narzekam na brak znajomych, brak rozrywki czy brak pomysłów na organizacje czasu. Tylko nie wiesz czym jest przyzwyczajenie? Jak sie robił przez ponad pol roku cos a pozniej nagle bum masz robic inaczej nie bedzie ci dziwnie i nieswojo..

Gość paer_89
Kolejna osoba która jest nic nie warta na tym forum - nie ocenia sie ludzi od tak, współczuję ci.