Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mammmamija

11 dzien okresu

Polecane posty

moj okres trwa juz 11 dzien, tydzien temu w pn bylam u lekarza, robilam cytoligie, lekarz mnie badal i powiedzial ze jest wszystko ok, we wtorek dostalam okresu 5 dni za wczesnie. i trwa nadal :/ czy to moze byc objaw jakiejs choroby? w ciazy nie wiem czy jestem, bo jak dostalam okresu to nie sadze ze jestem w ciazy :/

Gość zmoskdj
poczekaj na wynik cytologi wszystkiego sie dowiesz

Gość zmoskdj
ale robiłaś cytologie przed okresem okres trwa juz 11 dni więc zadzwon w poniedziałek i zapytaj moze ci przejdzie do poniedziłku

i tak zrobie, jak nie przejdzie to polece do lekarza, tylkomyslalam ze moze sa tu jakies kobitki ktore mialy takie dolegliwosc. ale dzieki :)

Gość zmoskdj
no wiesz ja miałam regularnie okres 28 dni i okres trwał 3 dni po 1 dziecku miałam co 29 dni i okres trwał 5 a od jakiegoś roku mam okres od 30 dni nawet do 45 i okres potrafi trwać nawet 15dni. Byłam u lekarza i mi powiedział że się unormuje a jaki nie to da mi jakies tabletki. Żadnych badań nioc....może ty masz lepszego lekarza

ja rok temu rodzilam. wczesniej mialam dosc regularne miesiaczki, ale zawsze trwaly 7 dni, 5 msc po porodzie zaczelam brac pigulki, ale pozniej sie okazalo ze nie moge brac, i juz 4 msc nie biore, i do tej pory bylo ok, tym bardziej ze lekarz mnie badal i powiedzial ze jest wszystko w porzadku, a w ciazy mialam zmainy na szyjce, ktore po porodzie zniknely, i sie troche boje. ale w pn pojde do gin, a jak przejdzie to i tak za 2 tyg musze isc po wynik. :)

Gość zmoskdj
lepiej iść i sie zapytać co i jak bo ja nie jestem lekarzem żeby Ci udzielić konkretnej odpowiedzi każdego organizm jest inny. Ale miejmy nadzieje że do poniedziałku przejdzie.