Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKOCHANY1991

Problem z dziewczyno :(

Polecane posty

Gość ZAKOCHANY1991

Hej mam problem z dziewczyno byłem z nią ponad 2 lata w końcu po małej kłótni powiedziała mi że mnie już nie kocha .Powiedziała żebyśmy dali sobie na wstrzymanie przez 1 miesiąc i jak zatęskni to wróci :) ale nie jestem pewien tego czy wróci. Strasznie się czuje nawet płakałem za nią i do niej jak z nią rozmawiałem przez telefon A strasznie ją kocham nawet już zebrałem pieniądze na pierścionek zaręczynowy który chciałem dać jej na święta Czasami zaniedbywałem ją ,cały czas była rutyna wiem ze źle zrobiłem ale jak to naprawić w poniedziałek jadę do niej i jak mam się zachować wobec jej proszę o szybko odpowiedz

Gość ZAKOCHANY1991
a i jeszcze dodam że chce być z nią , strasznie ją kocham proszę pomóżcie

Gość ZAKOCHANY1991
Przepraszam czemu tak myślicie ????????????

Gość mhm oj
Powiedz, że ta kłótnia to chwilowa wasza słabość, każdemu się zdarza, ale tak naprawdę ją kochasz i od dłuższego czasu myślałeś o niej i waszej przyszłości i zbierałeś na pierścionek. Może ją to poruszy. A tak w ogóle to powodzenia.

Jedź do Niej i powiedz to co napisałes nam tutaj...oczywiście oprócz tego pierścionka... jeśli nie bd chciała wrócić to daj jej czas aż sama się odezwie aż zatęskni... miłości nie wymusisz... sam piszesz że byliście ponad dwa lata więc coś was łączyło..

Gość ZAKOCHANY1991
strasznie ją kocham już jej mówiłem o moich uczuciach :9

to jedź pogadaj jak nie bd chciała wrócić to odpuśc daj zatęsknić.. i sama się odezwie... bo chyba nie chcesz jechać i powiedzieć o pierścionku..chyba nie myślisz że na pierścionek poleci... ? jak tak to pozdro,, ; ] ile lat macie..?

Gość ZAKOCHANY1991
wiem tego jej nie powiem po 20 lat mamy a znamy się koło 3,5 roku a w związku byliśmy ponad 2 lata sama mówiła kiedy chce wżąć ze mną ślub powiedziałem za dwa lata

"z dziewczyno" ??? poważnie?? Bez obrazy ale ze stylu Twojego pisma wnioskuję że trochę tępawy jesteś więc dam Ci krótką radę, po prostu kup litrę i zapomnij...

Gość ZAKOCHANY1991
sory za słownictwo ale jestem w takim stanie :( zrozumcie mnie

Nic innego Ci nię moge powiedzieć tylko " jak ją kochasz to się staraj i nie odpuszczaj" wiem po sobie... ja nei chciałam być z moim chłopakiem bo wolałam być sama.. starał sie o mnie prawie rok i się wsytarał a teraz idzie nam 4 rok jak raem jesteśmy..

Gość ZAKOCHANY1991
w końcu mnie ktoś rozumie :)

Gość ZAKOCHANY1991
jak ktoś ma jakieś inne pomysły możecie pisać

Dobra skoro Ci tak bardzo zależy to zapomnij o tej litrze o której wcześniej pisałem. Skoro chciała odpocząć od Ciebie to daj jej chwilę i przez jakiś tydzień niw odzywaj się do niej nawet nie pokazuj się jej na oczy, całkowicie zniknij z jej życia. Jeśli zrobisz tak jak radzi Lavidaloca to może jest jakaś szansa na to że będzie dobrze ale niestety dużo większa jest na to że Twoja dziewczyna zamiast adorowana przez Ciebie poczuje się zaszczuta a co gorsza będzie miała dużo większą pewność siebie i przewagi nad tobą a wtedy to już popłynąłeś. Odpuść jej na tydz. albo nawet na dwa a później zaaranżuj jakieś przypadkowe spotkanie i zobacz jak się sprawy potoczą. NAJWAŻNIEJSZE: Nie bądź mięczak i nie becz jej do telefonu, wogóle nie okazuj jej swoich słabości!!!

Gość ZAKOCHANY1991
dzięki serdeczne

Ja mam pomysl. Ja Cie pokocham jak dasz mi pierscionek :D Chuj jej w dupe, kochaj mnie :*

Gość ZAKOCHANY1991
JA tylko moją Paulinkę kocham do końca życia :)

Gość ZAKOCHANY1991
nie jestem wieśniakiem jestem z lublina a wy chuje macie słomę w butach i kto jest wieśniakiem

Gość srksuolog dexter
powiedz jej DAWAJ BUŁE DAM CI PARÓWE I BEDZIE HOTDOG AZ W DUPE STRZELIŁ

Gość srksuolog dexter
poznań miasto know how. I LIKE IT

Gość ZAKOCHANY1991
na pewno mniejsza niż u ciebie