Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna1880

ciąża brak objawow

Polecane posty

Witam jestem w 10 tyg ciazy od poczatku nie mialam zadnych objawow oprocz tego ze nie dostalam okresu ale martwi mnie pewna rzecz czyli od poczatku bolały mnie pieri nie mocno ale czułam ze cos sie z nimi dzieje ale od tygodnia czasu przestały czy to normalne ? usg dopiero mam w poniedziałek i nie wiem czy to dobrze ze mnie nie bola czy tez źle ..

nie martw sie wszytsko na pewno jest ok. ja tez tak mialam,ze raz byly objawy ,za chwilke nie.

Można się martwic jak były objawy np bolące piersi i nagle ustały.

wlasnie,ze nie ,bo kazda ciaza jest inna. u mnie byly bolace piersi i nagle jak reka odjal. tez sie martwilam,ze cos nie tak,ale lekarz po badaniu mnie uspokoil i powiedział,zet o jak najbardziej parwidlowe.nie mozna wszystkiego generalizowac,bo jak widac nie ma jakis schematow,wiec nie strasz dziewczyny,ze zaraz jest cos nie tak.

U mnie potem pojawiły się lekkie plamienia i niestety straciłam ciążę. Do poniedziałku niedaleko.

Równie dobrze nie ma co straszyć jak uważać że zawsze wszystko będzie ok. Ma prawo się martwic jak coś się zmieniło.

pierwszą ciążę miałam obumarłą, więc w drugiej bardzo panikowałam. Były takie chwile, że np. 2-3dni piersi nie bolały, mdłości nie było czy później dziecko było leniuszkiem i się nie ruszało

Gość cyki cyki
Mnie piersi bolały tylko w 5 tc. A co do braku objawów, to zazdroszczę.