Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omdlenie?

omdlenia w ciazy

Polecane posty

Gość omdlenie?

Jestem w 19tc. Dzis rano prawie zemdlalam. Dobrze,ze jestem w domu bo maz szybko zareagowal. Teraz czuje sie juz lepiej. Mam tylko zsiniale do polowy paznokcie. Czy to moze byc niebezpieczne dla dziecka?

ja omdlewalam do ok 23 tyg ciazy . w Tesco, w kawiarni, najczesciej co niedziela w kosciele. Drugie czytanie i co niedziela dokladnie w tym samym momencie mszy. Robilo mi duszno, biegaly mi przed oczami plamki, pisk w uszach i mnie nie bylo. Az sie kobiety podsmiewaly ze nie trzeba ksiedza sluchac tylko mnie obserwowac aby wiedziec w jakim punkcie mszy jestesmy:-D

Gość omdlenie?
Moze glupio zapytam: co moge robic by sie dotlenic? Dodam, ze mam zagrozona ciaze i musze lezec.

Moze byc to spowodowane jakims uciskiem..jA np tez mdlalam ale mialam anemie hgb ok 9 ,wiesz na Twoim miejscu pojechalabym na patologie ciazy wszystko sprawdzic ...

Wiem, że na porodówce też patrzą na stan paznokci i jak sinieją to jest znak dla nich, że organizm jest niedotleniony. Skontaktuj się ze Swoim lekarzem chociaż telefonicznie i zapytaj się co robić ja mogę Ci napisać tylko tyle: staraj się nie leżeć na plecach tylko na lewym boku:)

Gość Mi sie czesto slabo robilo
w ciazy tak wlasnie okolol 3mc i mialam lekka anemie dostalam zelazo i minelo wszystko, taki zastrzyk energii dostalam . Zelazo bralam do konca bo, jak odlozylam znow powracalo, moze to anemia?

Gość kajak kojak
moje omdlenia skończyły się poronieniem, nie miałam anemii