Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmlwi

wyplata z konta paypal w zlotowkach

Polecane posty

Gość kmlwi

mam pieniadze na koncie paypal,byly tam wplacone w dolarach jak je wyplacic na swoje konto bankowe w PLN?

na paypalu w gornym pasku powinienes miec opcje withdraw the money, ktora pozwoli ci przerzucic pieniadze na konto bankowe co z reguly trwa 2-3 dni skoro przerzucasz je na konto bankowe w PL powinny znalezc sie tam w zlotowkach po kursie jaki narzuca twoj bank..tak mi sie wydaje A i sprawdz jaki masz limit miesieczny na wyciagniecie pieniedzy na pay palu

Gość kmlwi
Dzieki A nie wiecie jaka oplata jest pobierana od tej trasakcji?

Gość kmlwi
faktycznie, kliknelam na wyplac i tam sie pokazalo,ze na polskie konto bedzie bezplatnie; jestem zaskoczona, bo zawsze mi sie wydawalo, ze z paypalem jest wlasnie problem z duzymi prowizjami przy przelewach... no to wyplacam...! :) moje pierwsze 25 dolarow zarobione na wyswietlaniu reklam :D

Here's how to view our current exchange rate: Log in to your account. Click Profile near the top of the page. Click My money. Click Currencies next to PayPal balance Enter the required information under Currency Exchange and click Calculate. The exchange rate is displayed, and you can review it before you complete your payment.

Gość kmlwi
dziekuje Wam, teraz juz tylko czekam na kase