Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronika_90

Seks bez zobowiązań.

Polecane posty

Gość gość
A ja Ci powiem co Ty zrobisz bo już wiem. Pójdziesz z nim do łóżka, może nie raz może nie dwa, potem się zaangażujesz a potem będziesz płakać do poduszki boczyć się na cały świat przeklinając, że facet Cię wykorzystał :-) Przecież Ty go pragniesz i pragniesz z nim być widać to gołym okiem, to się nie zakończy happy endem tylko Twoimi łzami. Ja mam sprawę jasną, mam swoją rodzinę a jak idę do łóżka z kimś to jest to tylko skok w bok, bez zobowiązań i to jest sprawa jasna dla dwóch stron wtedy :-)

Gość gość
Kobiety są takie jak by porypane Mówisz że od 1,5l nie miałaś faceta. Czy tamten facet miał być tym do końca życia? Jeżeli tak się nie stało to sama widzisz. Plany planami o życie życiem. Masz ochotę z nim się przespać to się prześpij. Wielka mi sprawa, Ty też masz swoje potrzeby. Rozmawiamy o tym że on ciebie wykorzysta, ale czy to naprawdę tak jest?

Gość gość
niedawno rozwiadłam sie z mezem z przyczyn nieistotnych ale dalej zamierzamy byc razem,dalam mu czas aby sie ogarnoal,chwilowo ze soba nie mieszkamy ale nie o tym,tez mam taka sytuacje,kolega zaproponowal mi sex bez zobowiazan,on jest w trakcie rozwodu wiec nie szuka zwiazku, zawsze sie sobie podobalismy,powiem ci ze po namysle zgodzilam sie i nie zaluje ani jednej sekundy z nim,postanowilam chociaz raz w zyciu zrobic cos niemoralnego i szczerze,mam to w nosie jak to wyglada, po wielu klopotach zyciwych gdzie myslalam ze u mnie juz sex jest na ostatnim miejscu odkrylam dzieki"koledze"ze sex jest fascynujacy,nie umaralam jeszcze w tej kwestii jak myslalam wczesniej zadawala mnie jak nik inny moze dlatego ze nic nas nie laczy i nie mamy do siebie zadnych pretensji dlatego moge sie calkowiecie wyluzowac i czerpac cala przyjemnosc,nie zamierzam narazie z tego rezygnowac bo bbbbbbaaardzo mi sie to podoba ale waidomo kiedys sie skonczy ja wroce do b.meza a on znajdzie sobie kobiete,i nikt z nas obojgu nie widzi tu problemu myslalam ze bede miala jakies wyrzuty ale ich nie mam wiec jak tak potrafisz to nie mas sie co zastanawiac,warto zrobic cos dla siebie nawet niemoralnego a ludzie niech sobie gadaja co chca,pozdrawiam,acha o nas nikt nie wie i sie nie dowie

Gość gość
Parenascie lat temu gdy 22 lata skonczylam wyszlam za maz .Mojemu mezowi wojek z usa kopil mieszkanie w tym miescie co pracolal ,bo dosyc daleko dojezdzal,ja tez znalazlam inna prace i nawet dawalismy sobie rade chyba juz pierwsze dwa lata wspolnie przezylismy jak uslyszalam ze jedzie na pare miesiecy do wojka.Z problemami ale wyrazilam zgode,ale te pare miescy zaczenalo sie wydluzac, a ja mezatka na papierze,zaczela mi psychika wariowac:Wracalam z pracy tranwajem zamyslona i nikogo nie widzialam,gdy tranwaj niespodziewanie przychamowal niechcaco wpadlamna faceta ,przeprosilam,ale on zaczal mi cos tam nawijac az pochwili przyjzalam sie jemu i mnie zastanowil.Tranwaj sie zatrzymal na moim przestanku wysiadajac pozegnalam sie z nim, a on mowi ze on tez wysiada i tak mi moja glupia blondyny glowe swoimi slowami zaladowal ze umowilam sie z nim na kawe na sobote,Zaczelam po mieszkaniu chodzic jak pijana tysiac mysli na minute. Przyszla sobota godzina spotkania ja znow korkociag w glowie ze ide w kierunku zdrady meza. Spotkalismy sie w umowionym miejscu zamowienie kelnerka przyjela pochwili kawe podala z lampka mojego ulubionego wina po pewnym czasie zamowienie powtorzylismy,powiedzialam jemu ze juz wiecej nic nie zamawiamy ze jade do domu,Zapytal czy mi odpowiada jego towarzystwo bo chce mi towarzyszyc w drodze do domu.Wyrazilam zgode,juz mi troche potej lampce weselej bylo,a to wina slonca bo mocno swiecilo,Gdy wysiedlismy podjelam decyzje ze go do mieszkania zaprosze zaproszenie przyjal. Ja kawe zrobilam polamce mojego ulubionego wina nalalam i usiedlismy obok siebie,to wino pomoglo mi sie odwazniejsza stac i moj plan kontynuowac.A szybciej jak myslalam juz jego czlonka w sobie mialam ale zanim do tego doszlo to jednomyslnie ustalilismy ze nie wiazemy sie zadnymi zobowiazaniami tylko wspomieniami tylko w naszych glowach.Chodz na meza nie moglam narzekac bo jak nie byl zmeczony to mnie zawsze zaspokoil ale co na tym pierwszym z nim spotkaniu przezylam to nie moglam uwierzyc moje cialo tak bedzie drzalo z roskoszy,Niedziele tez z nim przezylam cudnie a penetrowal we mnie glebiej a dlaczego to niewiedzialam ale na nastepnych spotkaniach sie przekonalam,gdy po paru latach ten piekny sex bez zadnych zobowiazan jednoglosnie zostal zakonczony,ale do dzisiaj jestemy tranwajowi znajomi

Gość gość
Witajcie. Czy znajdę na tym forum kogoś kto potrafi dobrze ,bez żadnych układów przelecieć mnie i być tylko na telefon? Pytam gdyż czasami mam ochotę być pieprzona przez osobę której raz że nie znam a dwa nigdy nie widziałam. Myślę że taki sex potrafo dobrze wpłynąć na relacje uczuciowe między dwiema osobami. Dobrze zagłębiłam się . martita_851@o2.pl

Gość gość
Skąd jestes Marita?

Gość gość
pewnie sie znajdzie ktos taki:) moze okres choc troche gdzie mieszkasz jakie okolice:)

Gość gość
Zajęty facet? Daj sobie spokój. Co się stanie jeśli seks bardzo ci się spodoba, a do tego poczujesz coś więcej i zacznie ci zależeć? Nie warto ryzykować. Faceta możesz poszukać na portalu http://sexdopary.pl

Jak masz ochotę to się z nim pukaj, ale jeśli obracacie się w tym samym towarzystwie to będziesz miała opinię łatwej flanelci i nikt nie pomyśli o Tobie w kategoriach innych niż panienka na pukanko.

Gość gość
GG 48807617. Dobry wirtualny seks dla dziewczyn w wieku 16-22 lat. zapraszam.

Gość gość
Współczuję kobietom które mają stałe bezpieczne związki lub są samotne a szukają szczęścia w cudzym rozporku . Kolega który proponuje Ci sex bez zobowiązań po prostu traktuje cię jak darmowy worek na spermę bo w burdelu za darmo nic by nie dostał a ty się zastanawiasz czy mu dać za darmochę to jest żenujące jak można takiemu gościowi nie dać w pysk ,a jeszcze rozważać możliwość dania to totalne dno moralne i niska samoocena wartości kobieto zacznij się cenić a znajdzie się ktoś ciebie warty ktoś kto Ciebie pokocha a nie tyko wydyma !!!!

Gość gość
Pytanie o sex bez zobowiązań to = czy jesteś głupsza i tańsza od d***** i naiwna jak dziecko ? i czy uważasz się za narośl na swojej pochwie ?

Gość gość
Jak mi żal tych darmowych naiwnych poranionych bez perspektyw kobiet które nawet nie dają sobie szansy bycia szczęśliwą i kochaną które nigdy nie zaznają poczucia bezpieczeństwa wsparcia w trudnych chwilach ciepła szacunku i wielu innych uczuć piękniejszych od orgazmu , a który się nie da niczym zastąpić .

Gość gość
SEX bez zobowiązań to ja jedzenie bez smaku , gdzie poczucie bezpieczeństwa ? jak coś się stanie ? gdzie miejsce dla ducha ? sama fizyka nie zastąpi miłości .

Gość gość
Sex bez zobowiązań takie coś nie istnieje to po prostu pytanie gacha czy dasz mu du...y za darmo bez żadnych kosztów i odpowiedzialności a wszystko inne po twojej stronie bo on za nic nie chce odpowiadać .

Gość gość
Pytanie o sex bez zobowiązań to pytanie czy jesteś kobietą czy tylko naroślą na pi...dzie.

Gość gość
Sex bez zobowiązań = taniej już się po prostu nie da ! to chyba dno dna , a tak w ogóle to co taki facet sobie myśli i za kogo on się uważa ! jaki prostakiem trzeba być żeby do kobiety tak palnąć !

Gość gość
Taki facet jest tyle samo wart co kobieta która w to idzie tylko pytam skąd oni się wzięli i co oni myślą o sobie , czy są z siebie dumni i spełnieni .

Gość gość
Weroniko na sex bez zobowiązań chodzi się do burdelu. Tam jest jasna sytuacja, on jej kasę ona mu sex. i tyle w temacie. facet traktuje Cie jak TANIĄ DZIWKĘ a ty jescze się zastanawiasz\? po takiej propozycji dostałby ode mnie w pysk, a ja straciłabym do niego jakikolwiek szacunek, jeslibym go wczesniej miała. Równie dobrze ci wyjdzie, jak staniesz na ulicy- przynajmniej bedziesz z tego miała kasę. bo on- skoro lubi seks bez zobowiązań, pewnie to robi i z innymi- czyli masz takie samo ryzyko złapania chorób wenerycznych co z pierwszym lepszym klientem. Wieroniko, niektórzy klienci tez sie poodobaja prostytutkom....

Gość gość
on i tak był w tym wszystkim kulturalny pomijąc sytuację moralną i sprowadzenie autorki do roli d****** do mnie żonaty znajomy powiedział wprost żebym mu "dała" bo i tak jestem sama, to jest dopiero dno dna, dziewczyno ja jestem sama już długo ale znam swoją wartość i z byłe gównem któremu się zachce nie idę do łóżka, twój kolega to takie g****o w złotym sreberku, facet mógłyby chociaż za tobą trochę pochodzić, on cię potraktował jak prostytutkę widać tak ocenił twoją wartość jako kobiety zastanów się czemu, druga sprawa czasami iskrzy miedzy ludźmi to nie znaczy że mają od razu iść ze sobą do łóżka, trzecia sprawa jaką opinię bedziesz miała u znajomych przecież to prędzej czy później wyjdzie, tym bardziej jak się zakochasz i bedziesz go widywać z kolejnymi pannami, po co ci to?

Gość gość
własnie zauważyłam że to stary temat :(

Gość gość
rychło w czas hehe

Gość gość
Seks bez zobowiazan z kolezanka z pracy jest super. Moja jest mloda mezatka, ma dwojke dzieci i jest zwolenniczka poligami.

Gość srutututu pęczek drutu
Przeczytałem wasze komentarze i teraz już na pewno wiem że kobieta to twór nie do zrozumienia! Jak by nie było będzie zawsze źle... Jesteś... źle! Nie ma Cie...źle! Masz kase... źle! Nie masz... teże źle! Jak się jasno określasz... źle! Jak nie wiesz czego chcesz... źle! Nie ogarniam was drogie panie. Pewne jest tylko, że jak szukać racjonalnych i logicznych zachowań to na pewno nie w waszym gronie! Zostałyście stworzone żeby wzbudzać w nas pożądanie, więc wykorzystujcie to! Jak Cię gość pragnie i daje jasne sygnały to dlaczego nie spróbować!?

Gość gość
do gość 2015.03.29 Ja to lubię, co ci po tej "wartości", do grobu ją zabierzesz. W seksie nie ma nic złego. To najprzyjemniejsza rzecz,którą nam Bozia dała.

Gość gość
szukam Pani z która mógłbym się umówić na seks bez zobowiązań. Jestem młodym małżonkiem, kocham moją zonę ale po prostu bardzo kręci mnie ta możliwość. Jestem bardzo atrakcyjnym mężczyzną, 25 lat, średni wzrost i umięśniona sylwetka. Prosze nie wrzucać mi tu moralizatorkich tekstów bo mnie to nie interesuje. Nie mam wymagań dla Pań, wazne żebyśmy się sobie spodobali. Jeżeli jest jakaś chętna, odważna proszę pisać: strzelczyk_mariusz@o2.pl (konto mailowe oczywiście fake`owe). Wymienimy się fotkami i umowimy :) pozdrawiam

Gość gość
Lubicie udostępniać swoje zdjęcia? Oglądać zdjęcia kobiet/mężczyzn którzy są realni? https://hashnaked.com/ - wejdź, zarejestruj się, wrzuć fotki i przeglądaj profile - ulubione dodawaj do OBSERWOWANYCH :) Dołącz do społeczności hashnaked! Brak reklam, bez spamu - nic tylko dodawać fotki! Najlepiej, najłatwiej i najprzyjemniej to zrobisz przez urządzenie mobilne - smatfon/tablet. Próbujcie :p

Gość Katarzyna35
Seks daje frajde a czy muszę sie wiązać? Jestem na stronie luzne-związki.pl i poznałam tu faceta z którym uprawiamy masaż erotyczny do orgazmu i to kilka razy. Jest cudownie i nie musze mu gotowac,prac,sprzatac i robic tego na siłe. Jestem po rozwodzie z Tyranem i wiecej wiązać się nie bede. Dziewczyny! Korzystajcie z zycia bo szybko przeminie a nikt nie musi o tym wiedziec.

Gość gość
Przynajmniej się do czegoś przydasz.