Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwencja

Ciacho, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość śliwencja

Własnie robię kruche ciasto ze śliwkami i kruszonką. Czy tą dolną warstwe ciasta mam rozwałkowywać czy moge ją po prostu ułożyc w blaszcze ? Proszę o szybką odpowiedz Z góry dzięki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość śliwencja
Halo nie ma tu zadnych pieczących??? Wiem ze pytanie jest proste, ale zaraz cos schrzanie tutaj : /

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość śliwencja
Dzięki, właśnie tą górną część mam zetrzeć a niewiedziałam co z dolną . : )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zalezy jakie ciasto ????
Napewno wyjdzie tylko tak tego nie przezywaj.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość śliwencja
A jeszcze jedno , mam troche za dużą blachę niż było w przepisie czy to mocno przeszkadza? :) Wiem, zawracam głowę... ; )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość magda197777777777777
podziel n 2 części włóz do zamrażalnika potem zetrzyj na tarce o grubych oczkach na to śliwki i to samo na wierzch albo dwa placki i wtedy ponakłuwaj widelcem wyjdzie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wyjdzie ok. nie stresuj sie. dolna tez mozesz zetrzec. moja mama trze 2 warstwy. z kruchego ciasta najczesciej robi jablecznik. mmm az mi slinka leci.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×