Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Finkaaaa55

CZY TAK MOŻNA ZAJSC W CIAZE ?? POMOCY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Finkaaaa55

W 2 dzien okresu zrobilam chlopakowi tak zwanego loda, troche nasienia polknelam a reszte wyplulam i umylam buzie... czy tak da rade zajsc w ciaze?? dodam ze gdy umylam buzie wytarlam ja recznikiem a po jakis 2 godzinach mylam sie i wytarlam tym samym recznikiem kolo pochwy... BLAGAM POMOCY! boje sie!! mam dlugie cykle i nie wytrzymam tyle dni do nastepnego okresu...

Gość jeśli to
nie prowokacja to nie ma szansy. Po pierwsze nie masz dni płodnych , po drugie po dwóch godzinach plemniki są już 'leniwe'' i nie dostałyby sie do dróg rodnych ;) spokojnie

Gość Finkaaaa55
W 2 dzien okresu zrobilam chlopakowi tak zwanego loda, troche nasienia polknelam a reszte wyplulam i umylam buzie... czy tak da rade zajsc w ciaze?? dodam ze gdy umylam buzie wytarlam ja recznikiem a po jakis 2 godzinach mylam sie i wytarlam tym samym recznikiem kolo pochwy... BLAGAM POMOCY! boje sie!! mam dlugie cykle i nie wytrzymam tyle dni do nastepnego okresu...

Ciążą nie grozi: - wytrysk w ustach; - wytrysk w pupie; - stosunek dopochwowy bez wytrysku (pod warunkiem że facet nie popuszcza).