Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Roksanisko89

MATKA MNIE BIJE RATUNKU

Polecane posty

Go艣膰 Roksanisko89

Mam problem z mam膮 Ona ca艂y czas mnie bije , wyzywa , obra偶a , bije mnie kablem...O nic, o to 偶e posz艂a spa膰 wsta艂a a ja nie pozmywa艂am bo wr贸ci艂am z pracy (tylko ja pracuje) Potrafi mnie rzucic na lozko i oklada膰 kablem , wyzywa膰 od najgorszych.Jestem fryzjerk膮 w takie upa艂y jakie mamy musz臋 chodzi膰 w dlugich spodniach, w dlugich r臋kawach 偶eby klienci nie widzieli moich siniakow i krwiakow.Nie wyprowadze si臋 bo nie zarabiam na tyle 偶eby sie utrzyma膰.Mam faceta od 8 mies.- czy powinien wiedzie膰 o tym co sie dzieje u mnie w domu?boje sie ze mnie zostawi... P贸ki co nie wsp贸艂偶yjemy bo boje si臋 mu pokaza膰 nago,czuje wstr臋t do samej siebie... czuje sie niekochana...Nie mam rodzenstwa. Ojciec stoi po stronie matki , pod艂apie temat i tez mnie ochrzania, mowi ze jestem nieudacznikiem,ze jestem brzydka. Tydz. temu odda艂am jej wyp艂ate (maja kredyt a nie mieli z czego zap艂aci膰) dzisiaj dzieki bogu ze mia艂am w pracy wczorajszy chlebek bo lod贸wke mam zamkni臋t膮.Uderzy艂a mnie w twarz i powiedzia艂a 偶e mam wypier*** na trase skoro nie potrafie sie utrzyma膰 . przepraszam za lakoniczne zdania ale jestem w amoku nie wiem co robi膰 , tym bardziej ze wstydze sie mowic o takich rzeczach:( Nie mam gdzie p贸j艣膰...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Roksanisko89
b艂agam pom贸zcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xuxuhou
sama piszesz ze ich utrzymujesz to sama sie nie utrzymasz ??? wynajmij pokoj u kolezanki, pogadaj z chlopakiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ????????
wyprowadz sie z chlopakiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roksanisko89
oni maja zasi艂ki ja im pomagam , Pracuje w salonie bez podstawy czyli moge wyjsc 300 z艂 miesiecznie albo 1500 zale偶nosci od klient贸w. Mam 30% od g艂owy. Nie raz jest naprawd臋 ci臋偶ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tusek platfusek
ja bym zadzwonil na POLICJE dali by jej lekcje dobrego wychowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xuxuhou
ja bym porozmawiala z chlopakiem, moze on ci cos poradzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roksanisko89
wstydze sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xuxuhou
to wstyd zostaw w kieszeni, kiedys i tak sie wyda. a za znecanie powinnas zglosic na policje, a zbierac obdukcje. Jak mozna tluc taka dorosla osobe, nie umiesz sie bronic ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xuxuhou
nie masz rodziny jakis ciotek babci itp ? wypierrdylaj z takiego domu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roksanisko89
Jak mam podnie艣膰 r臋k臋 na Matk臋 ? pr贸buje sie bronic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Idzikowiek
Kup tarcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ajdzinowik
Ubezw艂asnowolnij matke jak sie uda... postaraj sie wys艂ac matke na leczenie alkoholowe nakazem s膮dowym spokoj na przynajmniej 2 miesiace a moz na p贸艂 roku pomoze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaraz bede szukacpracy
lepiej bys wyszla jakbys miala dzialalnosc i strzygla po domach. Klientki sie zawsze znajda i zarobek bedziesz miec przewidywalny. W duzym miescie mieszkasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaraz bede szukacpracy
rany, kobietko...masz przeciez fach w r臋ku. Na pocz膮tek si臋 rozreklamuj a potem dzia艂alno艣膰 otwierasz, jak nie mialas dzia艂lno艣ci to p艂acisz ni偶szy ZUS. w ty. roku jest to 366,63z艂 juz ze skladka zdrowotn膮. Tu masz instrukcj臋::) http://zielonalinia.gov.pl/default.aspx?docId=15162

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kebab123123123
kup sobie tarcze albo zaje* jej z pi膮chy prosto po mi臋dzy oczy s艂ysza艂em 偶e to skutkuje.Mam nadzieje 偶e pomog艂em a jak co艣 to mo偶esz jej r臋ce poobcina膰 no偶em.

Udost臋pnij ten post

to jest strasze.jeste艣 dorosla z tego co zrozumialam nie pozwol sobie tego robic.Powiedz to swojemu ch艂opakowi,wyczuj ofpowiedni moment i czas tak 偶eby艣cie mogli o ty spokojnie porozmawiac najlepiej w miejscu niepublcznym..bo bedziesz cula si臋 nieswojo. Twoja matka nie ma powodu ci臋 bi膰,a ty niejeste艣 temu winna! to za pami臋taj poszukaj w sklepach,ksi臋garniach ksi膮偶ki susan forward-toksyczni rodzice-spr贸buj j膮 przeczytac i poradzi膰 sobie z tym problemem pami臋taj 偶e si臋gni臋cie po tak膮 ksi膮偶k臋 ju偶 jest krokem do przeprowadzenia zmiany.!!!!!! Powodzenia. Przykro mi 偶e niemog臋 ci jeszcze jak艣 pom贸c ,sama mam podobny problem,ale wiem dlatego 偶e wa偶ne jest wsparcie.mo偶e znajdziesz je w swoim ch艂opaku jak nie..to nczy 偶e nie jest dobrym materia艂em na partnera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 666

dzwo艅 po policj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Nienawidz臋 takich s...ysyn贸w co innym 偶ycie niszcz膮, tak jak moja matka mi i m贸j ojciec razem z moj膮 siostruni膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 666

tak synu bo taka jest rzeczywisto艣膰 pod艂a

Udost臋pnij ten post